Polugole policajke u halterima i regruti u naci uniformama (FOTO)

U raznim medijima su se pojavile fotografije policijskih regruta obučenih u neprikladnu odeću, a komentari između njih aludiraju da je u britanskoj policijskoj akademiji bilo mnogo seksa, pijančenja, i bahanalija

  • 1

Britanska javnost se uzburkala nakon što su objavljene slike sa tajne Fejsbuk grupe, na kojima su nekadašnji pitomci Ašford Policijske akademije u Kentu. Na fotografijama regruti su obučeni u nacističke uniforme, kadetkinje su se slikale u donjem vešu, a komentari ispod njih sadrže seksističke i homofobne šale.

Ultratajna Fejsbuk grupa je ukinuta, a okupljala je ljude koji su nekada bili na ovoj policijskoj akademiji. Na njoj su se bivši pitomci prisetili "starih dobrih dana" i prepričavali brojne avanture. Na jednoj slici nekoliko žena se ponosno slikalo sa podvezicama, noseći muške bele košulje.

Saznanja o sadržaju grupe otkrio je nepoznati izvor iz tajne grupe, koji je bio šokiran sadržajem i diskusijama, i dostavio je slike medijima. Grupa je brojala više od 2.000 članova, koji su išli u ovu školu od 1976. do 2006. Izvor je rekao za "Tajms" magazin da je "pobesneo" kada je video šta se sve postavlja na tu grupu.

U njoj su članovi grupe otvoreno pričali kako "ono što se desi u Ašfordu, ostaje u Ašfordu" i implicirano je da je tu bilo mnogo seksa, pijančenja i bahanalija. Neki od korisnika, koji su sada oficiri ili policajci, hvalili su se i da su krali pivo, skidali znakove sa soba i bacali oluke sa krovova. Izvor je sve to opisao kao nedolično ponašanje.

Ašford akademija je zatvorena 2006. godine, a portparol Policijske akademije se branio rekavši da nisu znali za tajnu Fejsbuk grupu i da su slike koje su postavljene veoma stare.

(Telegraf.rs / Izvor:iacknowledge.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    7. februar 2014 | 15:03

    Nasta lice mogle su i gole da se skinu i opet su karakondzule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA