Zaječar: Ubrzane isplate nezaposlenim porodiljama

Namera Gradske uprave je da do kraja marta isplati sustigle obaveze nasleđene od prethodne vlasti. Takođe, Gradsko veće donelo je odluku da iz budžeta Grada Zaječara izdvoji 400.000 dinara i uplati pomoć za dvogodišnju Unu Savić, koja boluje od najtežeg oblika leukemije

Iz Gradske uprave Grada Zaječara saopštili su da od sutra kreće ubrzana isplata nezaposlenim porodiljama za jul, avgust i septembar. Namera Gradske uprave je da do kraja marta isplati sustigle obaveze nasleđene od prethodne vlasti.

Takođe, Gradsko veće donelo je odluku da iz budžeta Grada Zaječara izdvoji 400.000 dinara i uplati pomoć za dvogodišnju Unu Savić, koja boluje od najtežeg oblika leukemije.

Na predlog predsednika Skupštine Grada Zaječara, odbornička grupa Srpske napredne stranke prikupila je 100 hiljada dinara. Ova sredstva takođe će biti uplaćena na ime pomoći Uni Savić, prenosi TV Best.

- Pozivam sve gradove i opštine u Srbiji da slede primer Zaječara i da svi pomognemo maloj Uni, jer je borba za njen život borba za svu našu decu bez koje ova zemlja nema budućnosti - izjavio je predsednik Skupštine Grada Zaječara, Saša Mirković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tixy84

    12. februar 2014 | 16:12

    Odlično je to sto su uspeli da skupe sredstva za porodilje, s obzorom da je stara vlast ostavila samo dugove i haos!

  • malena

    12. februar 2014 | 16:31

    Svaka čast gradskoj vlasti i predsedniku Skupštine grada Saši Mirkoviću.Sad se vidi da novac kojim građani plaćaju poreze ostaje u gradskoj kasi i koristi se za njihovo dobro,i potrebe.

  • jovanica2211

    12. februar 2014 | 16:16

    Najzad prava vest !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA