KERTES: Potreban mi je mir, neću o Miloševiću!

- Hoću ovo malo života što mi je ostalo da provedem u miru s porodicom - rekao je Kertes, dan nakon što ga je Specijalni sud oslobodio optužbi za iznošenje 38 miliona nemačkih maraka na Kipar

  • 4

Bivši direktor Uprave carina Mihalj Kertes izjavio je za Nedeljnik da mu je posle oslobađajuće presude Specijalnog suda u Beogradu najpotrebniji mir. Jedan od najbližih saradnika Slobodana Miloševića i simbola njegove vladavine, istakao je i da ne želi još da priča o devedesetim.

- Hoću ovo malo života što mi je ostalo da provedem u miru s porodicom - rekao je Kertes, dan nakon što ga je Specijalni sud oslobodio optužbi za iznošenje 38 miliona nemačkih maraka na Kipar.

On je posle te odluke suda, poručio da je na to zajedno s porodicom čekao 13 godina, kao i da je nakon svih doživljenih tortura i svega ostalog dočekao da se pravda podeli. Kertes nije želeo da govori o eventualnom političkom angažmanu, ali je indirektno odbacio takvu mogućnost.

- Sve u svoje vreme - rekao je Kertes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FRT

    13. februar 2014 | 13:40

    Ljudima ovde je potrebna pravda, jako su je gladni, izmedju ostalog. A ti si se luksuziraš tu, kao treba ti mir. Ako te ne vrate u zatvor, treba te proganjati i nedati mira uopšte. Strašno!!

  • (@)

    13. februar 2014 | 14:07

    Potrban je tebi zatvor!

  • Sanja

    13. april 2014 | 11:46

    Ovo zlo od coveka nikad ne bi smeo biti na slobodi i imati mir. O zloupotrebama koje je cinio dok je bio direktor SUCa postoji gomila dokaza a kako je maltretirao radnike, ponizavao i vredjao posebna je prica.. Zaposlio je pola B.Palanke dok je druge otpustao jer nemaju kravatu i nisu mu se lepo obratili.. Cesto je oslovljavao radnike sa djubre jedno kada bi bio upitan nesto. I on da ima mira?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA