Neredi u Bosni bili dobro organizovani, tvrdi policija

Istraga je, kaže Lukač, dosad utvrdila da su molotovljevi kokteli kojima su paljene zgrade naknadno dovoženi na proteste, a postoje i informacije o vozilu i osobi koja je dovezla kanistere s gorivom pred zgradu Predsedništva BiH

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika livia
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • miki

    17. februar 2014 | 09:02

    ja sam srbin .samo da kazem daje ljudima dosta vise praznih obecanja,narod je gladan i tuse ne gleda ko je koje nacije.lopovi vladaju u oba entiteta, njima je super i njihovim porodicama ,a za narod ih boli ona stvar .trebaju ih samo za glasanje a poslije im netrebaju.para imaju u izobilju na jednom radnom mjestu, pa u jos nekoliko nadzornih odbora,to samo oni znaju raditi netreba drugome.pa sve druge privilegije da ih ne nabrajam ima ih puno.njima je dobro i bili bi ko tito vjecno.firme su prodali u bescjenje i to nije mogao svak,radnike su rastjerali jer im netrebaju imovina im treba.zakon oporjeklu imovine za njih ne vazi jer kako ce dokazati veliku imovino koju su rasporedili ni cija je nemoze pronaci.oni su dobro organizovana ekipa.sve ce se izgraditi ali samo sve promjeniti idovesti skolovane ljude ,ane stranke sa kupljenim diplomama.nisu ljudi od bijes izisli na ulice aneko sto je zapalio iz bijesa je bilo jer im dokazati drukcije se ne moze.mogla bi se knjiga napisati.

  • BALKANSKI SPIJUN

    17. februar 2014 | 08:03

    Andrea nisi razumela! To su Srbi :) al te 1400 i neke je naisao sultan i pozvao ih na "veceru" :) dalje znas sta je bilo pregovori ovo ono

  • NL

    17. februar 2014 | 01:06

    Pa svi mi to znamo, zasto je se to dogodili, pa cak i mala deca. To se radi o mnogim dokumentima, koji ne odgovaraju Muslimanima, ako bi ti dokumenti isplivali u javnost, onda bi Muslimani odgovarali za taj zadnji prokleti rat, samo jedan primer Famelija Izetbegovic i njihovi suradnici, Gos. Orlic i drugi. Zasto se to sada dogodi? da pale Arhivu u Sarajevu? Oni hoce da dokazu Srbi su za sve krivi, oni su svi sedeli skrstenih ruku, a Srbi su se sami ubijali i selili u Srbiju i tkd. E Muslimani ko vas nezna, jako bi vas skupo platio. A sada hoce i jos Prvi Svetski rat da prikace Srbima i sve te unistene Firme u BiH da prikace Srbima. E eto zato se pale te Arhive, da nema vise dokaza. A jadan ste Vi narod. I zato je najbolje da se mi razidjemo sa vama i to sto pre. Mi vise nemamo nista zajednickog , a mi mozemo i sami da dalje zivimo bez vas......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA