Tinejdžerka sektašica ubila više od 22 osobe (FOTO) (VIDEO)

Ne želim da izađem iz zatvora, jer ću nastaviti da ubijam, izjavila je devetnaestogodišnja Miranda Barbur, koja je stupila u sektu sa 13 godina

  • 4

Miranda Barbur (19) uhapšena je u Pensilvaniji zajedno sa svojim suprugom Ilajtom Barburom (22) pod optužbom za ubistvo jednog muškarca, a zatim je priznala da je do sada ubila više od 22 osobe.

Nakon što je policija uhapsila par zbog ubistva Troja LaFerara (42) u novembru, optužena je svedočila o svom pripadništvu sektaškoj organizaciji, u kojoj su je učili da postane ubica.

Kada je imala 13 godina, živela je u Severnom Polu, malom gradu u Aljasci, gde je stupila u satanističku grupu. Tvrdeći da je u svojoj četvrtoj godini bila silovana, kaže da je ubijala samo one koji su to zaslužili.

Sa Aljaske se 2011. preselila u Severnu Karolinu gde je upoznala svog muža, s kojim se nakon venčanja preselila u Pensilvaniju, gde su počinili zajedničko ubistvo.

Na sajtu "Krejgslist" Barburova je dala ponudu za druženje u zamenu za novac, na koju je odgovorio LaFerar. Sa svojom žrtvom je ugovorila sastanak, dok je njen muž ležao na zadnjem sedištu automobila prekriven ćebetom, čekajući znak svoje žene.

Barburova je nožem počinila ubistvo u automobilu, dok je njen muž stezao konopac žrtvi oko vrata. Iako je zadobio 20 uboda, optužena je svedočila da je i dalje bio živ dok su tražili pogodno mesto gde bi se otarasili njegovog tela.

Na pitanje koliko je tačno žrtava do sada ostavila za sobom, odgovorila je da je prestala da broji nakon 22 i izjavila da ne želi da izađe iz zatvora jer zna da bi sigurno počinila još ubistava.

 Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Debbie

    17. februar 2014 | 19:20

    Nece valjda da je ostave zivu ?????Da bi mi radili I placali porez a od tog poreza ona zivela u zatvor kao bubreg u loju

  • Mirsad Kuburović

    17. februar 2014 | 20:03

    Ovaj njen neki hrvoje

  • N

    17. februar 2014 | 19:36

    Demoooni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA