Otvorili lažni profil da namame pedofile... i ostali u šoku! (FOTO)

Kako bi sproveli ovaj eksperiment, redakcija Teleprompter.rs otvorila je lažan profil na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk. Svom mamcu za pedofile dali su ime Mima Milica. Ona je rođena 28. avgusta 1998. godine. Nećete verovati koliko muškaraca se javilo ovoj maloletnoj devojčici

  • 47

Redakcija portala Teleprompter.rs sprovela je jedan eksperiment tako što su otvorlili lažni Fejsbuk profil ne bi li saznali koliko će odraslih muškaraca u Srbiji pokušati da namami maloletnu devojčicu od 16 godina na seksualni čin. Rezultati eksperimenta su zastrašujući!

Kako bi sproveli ovaj eksperiment, otvorili su lažan profil na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk. Svom mamcu za pedofile dali su ime Mima Milica. Ona je rođena 28. avgusta 1998. godine (do 28. avgusta ima 15 godina). Živi sa mamom i mlađom sestrom u stanu u na Novom Beogradu. Tata i mama su joj razvedeni, a tata se preselio u Austriju gde živi sa drugom ženom. Mama joj radi kao šef u nekoj banci i veoma je stroga. Milici je mama oduzela telefon i kompjuter jer smatra da bi Milica trebalo da se posveti učenji i školi.

Milica je oko 3 sata ujutro krišom uzela mamin poslovni lap top i otvorila sebi nalog na Fejbuku. Milica želi što pre da odraste i da se odseli od mama jer joj uskraćuje slobodu. Ne voli dečake iz razreda jer smatra da su "klinci" i u potrazi je za zrelijim prijateljima.

Milica je započela nekoliko razgovora sa njoj nepoznatim muškarcima koji su dosta stariji od nje. Javilo joj se nekoliko zrelijih muškaraca iz Srbije sa kojima se dopisivala do kasno u noć. Mama joj se budi oko 5 i 45 pa je tada morala da vrati lap top u maminu torbu. Milica nije znala da se dopisuje za muškarcima koji samo žele da je seksualno iskoriste.

Milica se nekoliko minuta dopisivala sa izvesnim Milanom Javrocem koji, kako kaže, živi u Priboju. Prema podacima sa njegove Fejsbuk stranice, Milan navodono radi u policiji. Kada ga je Milica upitala šta radi, on joj je rekao da je na poslu. To je bilo oko 3 sata ujutro. Kada mu je rekla da je sama u sobi za kompjuterom, Milan joj je predložio da dođe do njene sobe.

Posle nekoliko minuta, maloletnoj Milici Milan je poslao ukupno četiri fotografije svog polnog organa i upitao je da li bi to moglo da je zadovolji.

Milan joj je zatim poslao svoj broj telefon (koji nećemo objaviti, ali je arhiviran u redakciji) i naziv njegovog Skajp naloga. Milica mu je rekla da joj je mama oduzela telefon i da nema kameru na kompjuteru.

Milan ju je zatim optužio da je "lažna" i napustio razgovor.

Dok se Milica dopisivala sa Milanom Javorcem, stigla joj je laskava poruka od muškarca iz Kraljeva. On ju je pohvalio da je lepa i upitao je šta radi budna tako kasno. Milica mu je rekla da ne može da spava i da je krišom uzela lap top od mame.

Znatno stariji muškarac Milici je rekao da se bavi politikom. Rekao joj je da je šef odborničke grupe jedne stranke u Skupštini Kraljeva i upitao je šta ona radi. (Nismo uspeli da dokažemo da Srpska radikalna stranka ima mandate u Skupštini Kraljeva).

Milica mu je rekla da je u osnovnu školu ali da je slagala da ima 16 godina kako bi joj Fejsbuk dozvolio da otvori profil. Rekla mu je da voli engleski i da ne voli matematiku. Milica ga je tada upitala šta je u horoskopu jer voli da čitao šta kažu zvezde. On joj je rekao da je Jaraca u horoskopu i upitao Milicu šta je ona. Milica mu je rekla da je Devica u horoskopu. Tada ju je upitao da li je samo u horoskopu devica ili i stvarno.

Milica mu je rekla da je i u horoskopu i u stvarnom životu devica što je veoma zaintrigiralo Radikala Srpskog. Znao je veoma dobor da je Milica maloletna, ali to ga nije sprečilo da joj uputi nekoliko eksplicitnih poruka.

Milica je nastavila da se dopisuje sa još nekoliko udvarača, među njima je bio i jedan koji planira put u Izrael. Od svakog je dobijala neprostojne ponude iako je svakome od njih rečeno da je maloletna.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MS

    19. februar 2014 | 11:35

    I? Pa predajte to u policiju da pohapse te bolesnike... I sva imena da objavite u novinama, da se zna ko su poremecenjaci.

  • Filip Todorovic

    19. februar 2014 | 11:30

    Zabraniti FB !!!! Zlo!

  • Anon

    19. februar 2014 | 11:37

    Mislim da je i lažno predstavljanje kod nas kažnjivo u zakonu. Zar ne ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA