KRIV JE ŠARIĆ: Pejović priveden zbog napada na Medojevića

Dao sam detaljan opis pretnji i uvreda napadača kojima je diskreditovao i mene kao čoveka, napao moju suprugu, i ugrozio moju bezbednost, što sigurno zahteva adekvatnu preventivnu reakciju Tužilaštva, kaže Medojević

  • 5

Vlasnik nikšićke firme "Uniprom" i potencijalni kupac Kombinata aluminijuma Podgorica Veselin Pejović, priveden je večeras zbog fizičkog napada u petak na lidera Pokreta za promene i poslanika opozicionog Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića.

Policija je, kako prenose podgorički mediji, privela Pejovića po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, povodom napada Pejovića na Medojevića na beogradskom aerodromu.

- Dao sam detaljan opis pretnji i uvreda napadača kojima je diskreditovao i mene kao čoveka, napao moju suprugu, i ugrozio moju bezbednost, što sigurno zahteva adekvatnu preventivnu reakciju Tužilaštva - naveo je Medojević.

On je ukazao da je u pitanju treći napad na njega i njegovu porodicu zbog, kako je rekao, nastupa u parlamentu koji se tiču organizovanog kriminala u Crnoj Gori. Medojević je naveo da je tužiocu kazao da se napad Pejovića na njega ne treba tretirati kao lični sukob između dva građanina.

- Ja njega niti poznajem, niti imam komunikaciju sa njim. Jasno je da se ovde radi o jednom divljačkom napadu, odmazdi za moju poslaničku aktivnost i javno izgovorenu reč - istakao je on.

Pejovićeva kompanija "Uniprom" jedina je dostavila ponudu na drugom tenderu za prodaju imovine KAP-a, u iznosu od 28 miliona evra, koliko je iznosila i početna cena na tenderu.

Mogući povod svađe Medojevića i Pejovića, kako prenose podgorički mediji, mogle bi da budu optužbe predsednika PZP-a da je ponudu za KAP-a preko vlasnika "Uniproma" poslao odbegli narko bos Darko Šarić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA