Ova seksi profesorka zavela je učenika i spavala sa njim (FOTO) (VIDEO)

- Bio sam srećan. Ona se sviđala mnogim učenicima. Nisam mogao da verujem da je izabrala mene. Rekla mi je da misli da će da poludi, ali da ne može da kontroliše svoja osećanja - rekao je tinejdžer Geri Ralston (17) koji je prepričao svoje sastanke sa profesorkom Bernadet Smit (35)

  • 31

Profesoka Bernadet Smit (35) iz Škotske, koja je prošle godine spavala sa svojim maloletnim učenikom, Gerijem Ralstonom (17) izbegla je zatvorsku kaznu zbog veze sa maloletnikom, ali je ostala bez posla, razvela se i izgubila ugled.

Nakon svih tih događaja, i učenik sa kojim je bila odlučio je da progovori o vezi sa profesorkom za koju je naveo da mu je bila najdraža pre nego što je počela da tražiti njegovu pažnju na poseban način.

- Bio sam srećan. Ona se sviđala mnogim učenicima. Nisam mogao da verujem da je izabrala mene. Rekla mi je da misli da će da poludi, ali da ne može da kontroliše svoja osećanja - rekao je tinejdžer koji je zatim prepričao svoje sastanke sa njom.

- Odvezli smo se automobilom u jedan park. Malo smo prošetali, a kad smo se vratili u kola strasno me je poljubila - rekao je Ralston.

Nakon toga je sve ispričao ocu, koji ga je upozorio da bude oprezan, a njegova baka je o tome obavestila školu, koja je suspendovala profesorku. Ipak, veza između profesorke i učenika postala je javna. Nedugo zatim, proveli su noć kod njega u kući.

- Kada smo pošli u krevet bio sam nervozan. Legao sam, a na sebi sam imao samo bokserice. Ona je skinula svoju majicu, ali je ostala u brushalteru i farmerkama. Legla je uz mene. Mazili smo se i pričali, ali se ništa drugo nije dogodilo - ispričao je tinejdžer.

Na suđenju je profesorka izjavila da je poljubila dečaka i da je provela noć u njegovom krevetu. Tokom saslušanja ona je izjavila da ga voli da želi da bude sa njim.

Ipak, profesorka je proglašena krivom zbog upuštanja u seksualne aktivnosti s maloletnikom. Smitova će biti pod nadzorom u naredne dve godine, a toliko vremena će njeno ime biti i na listi seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA