INFOGRAFIK: Šta sve može da se uradi sa 300 miliona evra uštede od zajma?

Pogledajte šta se našlo među 10 stvari na koje bi mogao da ode novac koji smo uštedeli zajmom od Ujedinjenih Arapskih Emirata vrednim milijardu dolara sa periodom otplate od 10 godina i kamatom od 2 odsto

  • 14

Ekipa Telegrafa istraživala je šta bismo sve mogli da uradimo sa 300 miliona evra koje smo uštedeli zajmom od Ujedinjenih Arapskih Emirata vrednim milijardu dolara sa periodom otplate od 10 godina i kamatom od 2 odsto.

Pogledajte šta se našlo među 10 stvari na koje bi mogao da ode ovaj novac.

Kredit-infografika-za-web-objava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Drale

    7. mart 2014 | 20:18

    Dođe mali pirocanac kući i kaže sav sretan , tata trcao sam za autobusom i tako ustedeo 100 dinara.Otac ljutito što nisi trčao za taksijem uštedeo bi 500 Dinara.

  • Ivan

    7. mart 2014 | 22:13

    Dr. Drale, bravo za komentar!

  • frodo

    8. mart 2014 | 09:16

    Čemu ova ložana, kakvih 300 miliona? Jel shvatate da mi nećemo imati taj novac, to je jednostavno cifra koju nećemo morati da prikupimo iz budžeta da bi otplatili dugove. Obzirom da je budžetska rupa bar 5 puta veća od ovoga, neće biti nikakvog viška koji bi mogli da investiramo. Naprotiv, moraćemo da se zadužujemo još više i više. Cela fiskalno-carinsko-monetarna sfera, postavljena prema zahtevu MMF i EU, je sračunata da podstiče uvoz, uništi proizvodnju i zaduži zemlju preko granice gde je povratak duga moguć. I posle 14 godina katastrofalnih rezultata, vlada i dalje gura isto i dovodi MMF školarce (Krstić) da nam uređuju stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA