Potvrđeno da je direktor Inspekcije za rad tražio mito

Kompanija "Menpauer" potvrdila je da je prvi čovek Inspekcije za rad, Dragoljub Peurača, tražio mito od direktora te kompanije u iznosu od 15.000 evra

  • 5

Kompanija "Menpauer" (Manpower) iz Beograda potvrdila je da im je direktor Inspektorata za rad Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, Dragoljub Peurača, tražio mito i da su o tome odmah obavestili nadležne.

Kompanija "Menpauer", koja posreduje u zapošljavanju, saopštila je da je odmah nakon zahteva Peurače podnela krivičnu prijavu protiv njega i da su sve dalje aktivnosti u tom slučaju sprovođene u saradnji sa kriminalističkom upravom.

Policija je juče uhapsila Peuraču zbog sumnje da je primao mito. Peurača je od direktora "Menpauera" tražio mito od 15.000 evra, pod pretnjom zabrane rada toj kompaniji zbog utvrđenih nepravilnosti.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana Milosavljevic Subotica

    20. mart 2014 | 16:53

    U Subotici cveta korupcija u inspekciji rada u korist uvek istih poslodavaca i na stetu nesrecnih radnika. Kada se radnici i zale, uhapseni Peuraca je uvek stitio korumpirane inspektore.

  • Aleksa

    20. mart 2014 | 19:36

    Ako je i trazio 15.000 e , a nije ih dobio ( sto proizilazi iz teksta ), nema krivicnog dela , a sve ostalo je ( po obicaju ) magla

  • ...

    20. mart 2014 | 18:30

    Proverite Nis ko je dobijao pare za zaposljavanje novih radnika. Mnogo je para "OPRANO".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA