Sukob albanskih narko-dilera, dvoje mrtvo, šestoro ranjeno!

Dve osobe su ubijene, a šestoro ljudi, koji su učestvovali u sukobu dve grupe Albanaca u Peći, zadobili su teške povrede. U sukobu su učestvovali članovi narko-klana Keljmendi

  • 5

U sukobu dve grupe Albanaca u Peći dvoje ljudi je ubijeno, a šestoro ranjeno iz vatrenog oružja, potvrđeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi (KPS).

Portparol KPS-a za rejon Peći Dževat Ibraj izjavio je da se sukob dogodio danas u 15.40 sati, u blizini Hotela "Gold" na putu Peć-Dečani.

Policija je preduzela opsežnu i intenzivnu istragu incidenta u kojem su ubijene dve osobe - jedan je slučajni prelaznik, dok je drugi, kako navode mediji, Valdet Keljmendi poznat pod nadimokm Lara.

Povređeni su su prebačeni u bolnicu u Peći, rekao je Ibraj, navodeći da ne može da saopšti više informacija.

Vozilo (džip) iz kojeg je pucano pronađeno je u plamenu u jednom selu oko 10 kilometra od Peći, u pravcu Baranovo brdo, javljaju mediji u Prištinu, dodajući da su vatrogasci izašli na lice mesta.

Neimenovani izvori "Ekspresa" kažu da je motiv ubistva osveta a jedan policajac je kazao za taj medij da ovo ubistvo ima veze sa slučajem od pre nekoliko meseci kada je ubijen Dzek Keljmendi i Kastriot Kukaj.

Uviđaj je u toku, a policija je povećala prisustvo zbog procene da bi sukob mogao da bude nastavljen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA