Svi psi idu u raj. Gde idu oni koji ih izbace na ulicu, ne znamo (FOTO)

Kragujevačko prihvatlište za pse i mačke "Zoohigijena" pre par godina imalo je najviše napuštenih rotvajlera, a onda je u modu kupovine i zatim napuštanja došao haski. Vučjaci su "klasika", stalno kupovani i napuštani. Najveći srećnici, bar u Kragujevcu, su pudlice jer "njih gazde vole do smrti"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika pancevac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vilhejm

    23. mart 2014 | 10:07

    Isti problem ovde u francuskoj, modne rase pa u azil, za Rota jos veci problem , iz azila nece niko da ih vade jel po zakonu ti treba za rota dozvola kao za pistolj, osiguranje specialno za njega, da ga prijavis, psiholoski test kod veterinara, kad je na ulici korpa plus sve papire kod sebe, i policija te cesto kontrolise, od svega toga jedino ljubitelje rota ih vade... Uz pomoc mediji koji pricaju, pisu gluposti o njemu..

  • vox

    23. mart 2014 | 07:37

    Tacno,gradjani ove drzave nabavljaju ,,rasne,, pse tako sto ih kupuju za male pare od ILEGALNIH odgajivaca.ZATO DRAGI NOVINARI POKUSAJTE DA VIDITE ZASTO KINOLOSKI SAVEZ SRBIJE DOZVOLJAVA OVAKVE ,,ZASTICENE ODGAJIVACE,,Pokusajte novinari da vidite zasto KSS ne postuje propise ove drzave?Pokusajte da se raspitate i kod Ministarstva finansija zasto u legalne tokove prometa novca nisu kontrolisani ilegalni odgajivaci koji imaju zastitu KSS,TO JE DOMEN SIVE EKONOMIJE GDE SE OGROMAN NOVAC OBRCE BEZ NADZORA,ALI BITNO JE DA VIJAJU STARE LJUDE SA PIJACA KOJI PRODAJU CVECE?Postavite novinari pitanje zasto lovci nekontrolisano razmnozavaju lovacke pse,sve ih je vise na ulicama?Zato dragi novinari ukazite na problem tamo odakle potice,ilegalne odgajivacnice i naravno kao i uvek NEODGOVORNI VLASNICI PASA KOJI I DALJE RADE STA HOCE U OVOJ DRZAVI,BAHATI I BEZOBRAZNI A LOKALNE VLASTI NECE DA POVUKU NEPOPULARAN POTEZ ZATO STO JE TO BIRACKO TELO ILI BAS BRIGA,bitno je da se ogromna lova vrti oko sakupljanja napustenih pasa,prihvatilista itd.Novinari imate bogat izbor za postavljanje pitanja,da li cete to iskoristiti i javnost upoznati sa tim?

  • pancevac

    23. mart 2014 | 03:55

    Kako se zove rasa ovog psa sa 2. Slike?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA