Pogledajte kako okean šiba brodove koji traže nestali avion (VIDEO)

Visoki talasi i snažne oluje čine skoro nemogućim kretanje brodova koji su se uputili u potragu za misteriozno nestalim putnicima

  • 4

Potraga za nestalim malezijskim brodom ne prestaje od 8. marta, a pronađeni tragovi koji upućuju na njegova ostatke nalaze se u južnom delu Indijskog okeana.

Australijski zvaničnici su danas objavili da su u Indijskom okeanu tokom potrage za nestalim avionom kompanije "Malezija erlajns" uočeni predmeti koji bi mogli da predstavljaju ostatke sa te letelice - jedna drvena paleta i pojasevi za vezivanje.

- Među predmetima je jedna drvena paleta i drugi neidentifikovani predmeti oko nje, a u blizini su primećeni i pojasevi za vezivanje, različite dužine i boja - izjavio je koordinator AMSA Majk Barton.

Na ovom području se već danima odvija detaljna pretraga, a na snimcima koji su ranije objavljeni na Jutjubu, vidi se pod kakvim uslovima se i dalje traga za Boingom 777.

Visoki talasi i snažne oluje sasvim sigurno otežavaju kretanje brodova koji su se uputili u potragu za misteriozno nestalim putnicima, prema lokaciji koja je označena kao potencijalno mesto na kome bi se mogli naći delovi aviona.

Avion Boing 777 na letu MH370, u kojem je bilo 239 putnika, izgubio je kontakt sa kontrolom leta jedan sat po poletanju iz Kuala Lumpura 8. marta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA