Troje mrtvih u odronu u Americi, 18 nestalih, preživeli mole za pomoć (FOTO) (VIDEO)

Blato, drveće i kamenje se sručilo i zatrpalo najmanje šest kuća u subotu ujutru po lokalnom vremenu, a potraga za preživelima nastavljena je kada su spasioci čuli pozive u pomoć ispod odrona

  • 7

Najmanje tri osobe su poginule, a njih 18 se vode kao nestali nakon velikog odrona u kome je odneto nekoliko kuća u okrugu Snohomiš, u američkoj državi Vašington. Među povređenima je i jedna šestomesečna beba koja ima teške povrede, preneo je AP.

Blato, drveće i kamenje se sručilo i zatrpalo najmanje šest kuća u subotu ujutru po lokalnom vremenu, a potraga za preživelima nastavljena je kada su spasioci čuli pozive u pomoć ispod odrona.

Okružni šerif Snohomiša Trevis Hots rekao je na konferenciji za novinare da spasioci ne odustaju od pronalaženja preživelih, prenela je agencija AP.

- Imamo ljude koji i dalje nas pozivaju u pomoć i mi ćemo preduzeti svaki rizik - rekao je Hots i dodao da nije jasno koliko je ljudi još uvek živo pod nanosom zemlje, rekao je on.

Vlasti veruju da su klizište izazvale podzemne vode koje su se nakupile posle nedavnih jakih pljuskova. Klizište je potpuno blokiralo put kod grada Oso nedaleko od Sijetla i deo gde se račva reka Stilaguamiš, pa se očekuju poplave u toj oblasti zbog čega su mnogi stanovnici evakuisani.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kkkk

    23. mart 2014 | 22:38

    Sve se vraca,sve se placa

  • sanjica petrvoic

    23. mart 2014 | 22:22

    Nazalost,ne sitim se nikome u nekoj nesreci ali i ja sam za vreme Americkog bombardovanja 1999 bila u situaciji da posle bombe kopam,kopam da bi ostala ziva zajedno sa porodicom i molim se bogu da prezivim. Mmnogo su zla u ovom svetu posejali pa im se tako vraca....

  • Mrak

    23. mart 2014 | 23:30

    Bravo za blato, drveće i kamenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA