CRVENI TEPIH U TC UŠĆE: Poznati otvorili najmoderniji bioskop u regionu! (FOTO)

Mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima i glumci Nikola Đuričko, Nikola Kojo, Dragan Vujić Vujke, Vuk Kostić svojim prisustvom uveličali su ovaj događaj, bitan kako za Beograd, tako i za region

  • 1

Najmoderniji bioskop u regionu, Cineplexx Ušće Shopping Center je svečano otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica filmske industrije iz zemlje i sveta. Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu "Atomski zdesna", cenjenog reditelja Srđana Dragojevića.

Domaćini na otvaranju bioskopa, filmska novinarka i kritičarka Sandra Perović i uspešni, mladi glumac Viktor Savić su uspešno dočarali pravu, holivudsku atmosferu, kakva dolikuje najmodernijem bioskopu u regionu.

- Svaki novi bioskop u Srbiji je zaista veličanstven događaj, tim pre što smo svedoci činjenice da poslednjih 10ak godina bioskopi umiru i gase se. Tako da je ovo za sve one istinske ljubitelje filma i nas profesionalce koji se filmom bavimo, zaista jedan veličanstveni događaj tim jer je reč o Bioskopu rađenom po najvišim svetskim standardima. Sa ovakvim bioskopma sam se susretala u svetskim metropolama i ponosna sam što je i Beograd dobio ovako jednu reprezentativnu filmsku kuću kao što je Cineplexx - rekla je glamurozna filmska kritičarka, Sandra Perović i dodala da za nju bioskop zaista predstavlja Holivud, kao i da ništa ne može da zameni onaj osećaj u mraku bioskopske dvorane i uživanje u pokretnim slikama.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 36 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Italiji, sa 280 bioskopskih dvorana i 64.000 sedišta. Sa oko 1.200 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje poseti više od 10,5 miliona gledalaca.

- Veoma smo ponosni što smo ovde povodom otvaranja najvećeg i najmodernijeg bioskopa u Srbiji. Želim da se zahvalim čitavom MPC timu i Tomasu Viladsenu na poverenju i podršci, bez koje ne bismo mogli da postignemo sve ovo u tako kratkom vremenskom periodu. Kampanjom "Svi idu u bioskop!" smo želeli da prenesemo poruku da je bioskop mesto za sve generacije i ljude. Bez obzira da li su na repertoaru veliki holivudski blokbasteri ili filmovi domaćih reditelja, bioskop predstavlja savršeno mesto za izlazak i uživanje.

Posetioci su imali priliku da vide kako blista bioskop sa 11 sala, 4K projektorima, posebnim dizajniranim VIP, kožnim foteljama i sedištima za zaljubljenje. Sa ukupnom investicijom od 6,5 miliona eura smo uspeli da vam ponudimo bioskop urađen prema visokim standardima kompanije Cineplexx -  izjavio je izvršni direktor kompanije, Kristof Papusek.

Glumci Nikola Đuričko, Nikola Kojo, Dragan Vujić Vujke, Vuk Kostić, zatim direktor Jugoslovenske kinoteke Radoslav Zelenović, predsednik Upravnog odbora Dejan Karaklajić, reditelji Dejan Zečević i Slobodan Šijan, kao i učesnici kampanje "Svi idu u bioskop" bili su samo deo poznatih ličnosti koje su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj, bitan kako za Beograd, tako i za region.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA