KRIZA: Da li GSP ponovo dobija novog direktora?

Čelnici prestonice najavili interventne mere u najvećem gradskom prevozniku zbog velikog duga i viška zaposlenih. Vršilac dužnosti direktora Dragomir Spasić je na odmoru nakon čega ide u savetnike, sindikalci su kao i obično neobavešteni, pa se za sada samo među radnicima šuška o promenama na čelu ove firme

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • zoca

    17. april 2014 | 16:54

    u beograd putu je jos gore krenite i u tu firmu.firma je pred gadenjem iz dana u dan dugovi su sve veci a posao su dobijali privatnici

  • zemunac

    17. april 2014 | 15:01

    Sa Ticom je i počelo propadanje GSP-a. Kadrovska politika je bila očajna, struka se nije cenila (kao ni sada) i da biste postali jedan od rukovodilaca najvažnije je bilo geografsko poreklo. Da li treba pominjati da je Tica na nezakonit način postavljen na mesto generalnog direktora, da je za vreme njegovog gazdovanja iz blagajne GSP-a ukradeno dvadesetak miliona dinara (a niko se nije ni trudio da ih pronadje), da je, po odlasku sa mesta generalnog, tražio da mu se plati oko tri hiljade prekovremenih sati...? I vi, gospodo iz Grada, mislite da sa takvim podignete GSP ? Otkaze nikako ne treba davati ljudima koji rade na privremenim poslovima jer GSP od njih ima više koristi nego od stalno zaposlenih. A šta ćete sa gomilom nepotrebnih savetnika, raznim pr-ima, izmišljenim radnim mestima...? Prvo dati otkaz svima koji su, od vremena Tice pa do danas, primljeni na rukobodeća ili novoformirana radna mesta, zahvaliti se onima koji rukovode deset godina bez vidljivih pozitivnih rezultata (to je oko 70% trenutnih rukovodilaca) i na mesto generalnog direktora postaviti čoveka iz GSP-a. Ako je, uopšte, i stalo nnovoj gradskoj vladi do GSP-a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA