Dođite na kafu, platite je humanitarnim stvarima i pomozite poplavljenima! (FOTO)

Svi ljudi dobrog srca danas imaju priliku da svoju kafu plate donacijom stvari za ljude sa ugroženih područja. Ovu akciju sprovodi "Kafeterija"

  • 5

Zaposleni u kafiću "Kafeterija", u Ulici Žorža Klemansoa 10, oglasili su se putem društvene mreže Fejsbuk i na taj način obavestili sve goste da će svoju kafu umesto novcem moći da plate donacijom neophodnih stvari za pomoć područjima zahvaćenim poplavama.

Molba je upućena svim humanim ljudima da danas, 19. maja donesu higijenski materijal (sapun, četkice za zube, toalet papir, pelene), vodu, ćebad ili konzerviranu hranu u Žorža Klemansoa 10, a prikupljena donacija će biti prosleđena prihvatnim centrima i pojedincima kojima je najpotrebnija.

Originalnu vest na društvenoj mreži Fejsbuk, možete pročitati OVDE.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hehe

    19. maj 2014 | 12:44

    Bas lep gest, nema sta. Svi kao jedan, da pokazemo svetu da smo normalan ,ne teroristicki narod, jer nas takav glas prati. Idemo Srbijo, poslao sam nekoliko poruka, dao sve stvari koje sam mogao da dam. Tuga mi je jer sam daleko od njih, u Vojvodini pa ne mogu doci. Ali samo tako Srbijo ,kao i Bosno, izdrzite !!!!!

  • Mic

    19. maj 2014 | 13:12

    Svaka cast odlicno su se setili svako treba da pomogne koliko moze

  • Jasna Jovanović

    19. maj 2014 | 11:37

    Sve pohvale za momke iz Banje na ovoj akciji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA