CRVENI KRST: Ovo je spisak evakuisanih osoba!

Crveni krst Beograd objavio je spisak osoba koje su do sada evidentirane u tri centra za trijažu i 43 prihvatna centra Crvenog krsta na teritoriji grada Beograda. Objavljeni spiskovi još uvek nisu konačni, ali volonteri neprekidno rade na unosu i proveri svih spiskova pristiglih iz prihvatnih centara

  • 1

Spisak sa imenima i prezimenima osoba, kao i godinom i mestom rođenja, možete pronaći na ovoj adresi.

Zbog zaštite privatnosti, ostale informacije o evidentrianim osobama možete dobiti na fiksne 011/21-83-744 i 011/26-20-616 i mobilne telefone 060/17-14-796 i 060/17-14-789, kao i putem elektronske adrese tracing@redcross.org.rs.

Telefoni za prijavljivanje nestalih osoba su 011/26-23-970 i 011/30-32-127, lokali 227 i 108.

Objavljeni spiskovi još uvek nisu konačni, ali veliki broj volontera u prostorijama Crvenog krsta Beograd neprekidno rade na unosu i proveri svih spiskova pristiglih iz prihvatnih centara.

Takođe, molimo osobe koje nisu evidentirane, a evakuisane su iz ugroženih delova Beograda da se prijave i evidentiraju u opštinskim organizacijama Crvenog krsta na teritoriji gde su privremeno smeštene, kako bi bili u mogućnosti da dobiju potrebnu podršku i pomoć.

Trenutno u prihvatilištima koje je organizovao Crveni krst Beograd ništa ne nedostaje i Crveni krst Beograd apeluje na građane da ukoliko žele da doniraju stvari pre odlaska kontaktiraju opštinske organizacije Crvenog krsta na teritoriji na kojoj žive i informišu se o prioritetnim potrebama sa obzirom na to da se situacija u centrima menja iz sata sat. Kontakt telefone opštinskih organizacija Crvenog krsta možete naći na sledećem linku http://crvenikrst011.org.rs/node/519.

Apelujemo na sve sugrađane koji nisu ugroženi da ne koriste ovu vanrednu situaciju i traže pomoć od Crvenog krsta, jer je ona namenjena samo ljudima sa poplavljenih područja sa teritorije Beograda. Crveni krst Beograd se zahvaljuje svim pojedincima i kompanijama koje svojim donacijama pomažu njegov rad.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Srejić

    20. maj 2014 | 13:52

    A kakav je onda bio onaj spisak na poplave,rs, ja sam oca tamo prijavila. kako se ovde prijavljuje ili će se automatski sinhronizovati sa onim spiskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA