KO JE OVDE LUD? Psi koji mokre uz banderu krivi što je pala na pešaka?!

U Elektrodistribuciji Beograd kažu da je do incidenta došlo jer kućni ljubimci vrše nuždu na banderama, pa mokraća ulazi u metalne stubove koji se zbog toga s vremenom rasklimaju?! Muškarac je zadobio povrede glave i lica i prevezen je u Urgentni centar

  • 38

Muškarac star 50 godina povređen je na Zemunskom keju kada je na njega, juče oko 9 sati ujutro, pao stub javnog osvetljenja.

U Elektrodistribuciji Beograd kažu da je do incidenta došlo jer kućni ljubimci vrše nuždu na banderama, pa mokraća ulazi u metalne stubove koji se zbog toga s vremenom rasklimaju?! Muškarac je zadobio povrede glave i lica i prevezen je u Urgentni centar, pišu "24 sata".

U blizini restorana “Venecija” umesto tri bandere koje su uklonjene jer nisu bezbedne za prolaznike, a od kojih je jedna juče pala, postavljene su plastične cevi koje štite da neko od prolaznika ne dođe u dodir sa žicama unutar bandere. Ono što je ostalo od stubova oblepljeno je crvenom trakom koja upozorava na opasnost.

U JKP “Javno osvetljenje” kažu da su odmah po pozivu izašli na lice mesta i obezbedili lokaciju. Ono što zabrinjava jeste činjenica da su radnici ovog preduzeća još pre četiri meseca upozorili na to da stub nije dovoljno bezbedan.

- Na Zemunskom keju smo uklonili tri metalna nova stuba koja su bila rasklimana i koja pod hitno treba da se menjaju. Ipak, koliko god puta da ih promenimo, neće biti dovoljno, jer vlasnici dozvoljavaju svojim kućnim ljubimcima da vrše nuždu uz bandere koje ta tečnost uništava. Trenutno u gradu na različitim šetalištima i u parkovima gde sugrađani šetaju pse, ima oko 50 bandera koje smo registrovali da iz tog razloga moraju da se zamene - kažu u EDB.

U ovom preduzeću ističu da se radi o velikom problemu i da su konsultovali komunalnu policiju koja nema nadležnost da zbog ovog razloga kažnjava vlasnike kućnih ljubimaca.

(Telegraf.rs / 24 sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seriiiiiiiii

    18. jun 2014 | 18:05

    Cista glupost,ali sto se tice tih kerova stvarno je odvratno. Gazde bih drala sa kaznama. Fuj...

  • Toni

    18. jun 2014 | 14:13

    Vise ne moze da se zivi od psecih govana i laveza. Umesto da setaju decu,setaju dzukele.

  • sudija

    18. jun 2014 | 12:34

    Nisam do sada znao da i psi mogu biti krivi za padanje bandera. Mogu li oni reci posle koliko zapisavanja bandera pada pa da postave brojcanike da pjesaci znaju kad ne trebaju da prolaze pored

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA