Mladi umetnici obogatili Beograd još jednim muralom (FOTO)

Za Clash wall akciju su bili angažovani poznati domaći crtači, koji su prethodna dva dana imali zadatak da dosadni sivi zid ispod Brankovog mosta ulepšaju intenzivnim bojama

  • 4

Prethodna dva dana, ispod Brankovog mosta je sprovedena kreativna akcija pod nazivom Clash Wall, nakon koje je Beograd postao bogatiji za još jedan mural. Ovu akciju su sproveli mladi koji svoje najveće umetničko umeće pokazuju sprej pejnt tehnikom.

Za Clash wall akciju su bili angažovani poznati domaći crtači, koji su prethodna dva dana imali zadatak da dosadni sivi zid ispod Brankovog mosta ulepšaju intenzivnim bojama. Andrej Žikić – Artez, Branko Tešević – Resto i Dejan Ivanović – Wuper su autori  novog murala u Savamali, koji je potpuno osvežio ovaj kraj grada.

"Slike" koje krase podni zid mosta su proizvod ideja koje su im prethodnih dana slali mnogobrojni ljubitelji ulične umetnosti, putem društvene mreže Tviter.

Svi oni čiji su predlozi usvojeni, na kraju današnje akcije dobili su svoj Tviter tag na ovom zidu.

Umetnička akcija je okupila mnogo mladih, pa je pretvorena u višečasovnu žurku, gde su muziku puštali BKO i Marko Vuković.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malis

    21. jun 2014 | 18:50

    Boone da su isli da kopaju kukuruz

  • mr

    22. jun 2014 | 11:08

    Meni ovo nije umetnost... meni je ovo ruglo, neko ce sad da kaze a el bolje da bude onako raspala cigla i oljusten zid, ne nije ali ni ovo mi nije mnogo bolje pffh...

  • Jeca

    23. jun 2014 | 23:24

    Bolje da su okrecili fasadu pord toga sto su sarali ili pak isarali i zgradu...ovako ne lici ni na sta :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA