Mali: Stojim iza svog doktorskog rada!

- Stojim iza svog doktorskog rada i podržavam sve što je rekao dekan Fakulteta organizacionih nauka. Taj doktorski rad mogu da ocenjuju samo članovi moje komisije - rekao je gradonačelnik Beograda

  • 2

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za "Danas" da stoji iz svog doktorskog rada, koji je osporila grupa autora na sajtu "Pešcanika".

- Stojim iza svog doktorskog rada i podržavam sve što je rekao dekan Fakulteta organizacionih nauka. Taj doktorski rad mogu da ocenjuju samo članovi moje komisije - kratko je izjavio Mali.

Nastavno-naučno veće Fakulteta organizacionih nauka će na sednici 18. jula razmatrati izveštaj profesora Ondreja Jaška o doktorskoj disertaciji Siniše Malog.

Dekan FON-a Milan Martić kaže da je ta visokoškolska ustanova sama pokrenula proceduru za proveru pomenutih navoda i da će o zaključcima Nastavno-naučnog veća obavestiti rektora Univerziteta u Beogradu Vladimira Bumbaširevica i Senat BU, ali i javnost.

Iz FON-a poručuju da je celokupna procedura sticanja doktorata Siniše Malog sprovedena korektno, po preciznim i jasnim pravilima koje utvrđuje Univerzitet u Beogradu.

- Komisija za doktorske studije FON, u kojoj su bili profesori Ondrej Jaško i Slađana Barjaktarević Rakočević, a treći član sa Ekonomskog fakulteta Dragan Ðuricin, pozitivno je ocenila rad i izjasnila se da postoji originalan naučni doprinos neophodan za sticanje zvanja doktora nauka, što je potvrđeno i na Veću naučne oblasti Univerziteta - rekao je Martić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    11. jul 2014 | 08:27

    A da nije taj pescanik mozda finansiran od Miskovicevih para, pa na taj nacin pokusava na sve nacine da destabilizuje vladu, kako bi opet nastavio sa njegovim muljanjem i otimanjem od naroda i drzave...zbog takvih ja moram da placam solidarni porez i kojekakve dazbine!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA