NIŠTA NIJE OSTALO: Umesto Depoa zgarište (FOTO) (VIDEO)

Požar koji je izbio oko 8 časova, lokalizovan je, a vatrogasne ekipe i dalje su na terenu

  • 11

Tržni centar "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra 142 danas je bio u plamenu, a nakon intervencije vatrogasne službe, posle požara nije ostalo mnogo toga.  

Na licu mesta nalazi se mnogo vatrogasnih ekipa. Gašenje je bilo utoliko teže što je Depo bio pun tekstilne robe. Krovna konstrukcija potpuno je urušena.

Pretpostavljaju da se unutra niko nije nalazio jer je radno vreme "Depoa" od devet časova ujutru. Požar je izbio oko osam sati. Radnice "Depoa" koje su došle na posao kažu da one rade od 9, tako da srećom niko nije bio tu kada je izbio požar. Jedini ko je preko noći tu je noćni čuvar.

Video: Youtube / Zoran Perisic

Dotrajale električne instalacije, koje nisu menjane više od deset godina, najverovatnije su uzrok požara.

Saobraćaj je obustavljen, tramvaji ne saobrađaju od Ruzveltove ulice, a ni putnička vozila ne mogu da saobraćaju od Đeram pijace do Vukovog spomenika.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komšinica

    23. avgust 2014 | 11:14

    Živim kod Vuka i jutros me probudio nesnosan dim, a kroz prozor od dima nisam videla drugu stranu ulice...Jezivo i žao mi je Depoa, koji postoji koliko i ja, samo se nadam da nije namerno podmetnut jer je poznato da opštinari već duže vreme pikiraju tu lokaciju da sazidaju velelepni hotel...hteli su ove mučenike koji se bore za život da presele na neku "Bogu iza nogu" lokaciju..Baš je čudno da je požar izbio u jutarnjim časovima kad nikog nije bilo tamo...Ne znam, u ovoj zemlji je sve moguće:(

  • Boban

    23. avgust 2014 | 09:58

    Kako ce neko da sazida nesto ogromno tu....

  • KAKA

    23. avgust 2014 | 18:34

    DOBRA LOKACIJA NEMA STA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA