BLOOD CHALLENGE: Nominovani Jelena Karleuša, Toma Nikolić i vođe navijača Zvezde i Partizana! (VIDEO)

Na početak "Blood Challenge-a" se odazvao i Nenad Borovčanin, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, koji je dao krv i nominovao atletičare Ivanu Španović, Emira Bekrića, Asmira Kolašinca i predsednika atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića. Uključite se i vi!

  • 26

Redakcija Telegrafa, danas je u 12 časova zvanično započela akciju "BLOOD CHALLENGE", u prostorijama Instituta za transfuziju. Glavni i odgvorni urednik, Aleksadar Jovanović, zajedno sa par kolega, donirao je krv i nominovao nekoliko poznatih ličnosti.

Kao inicijator ove akcije prvi je, zajedno sa kolegama iz redakcije, krv dao glavni urednik portala Telegraf.rs Aleksandar Jovanović, koji je ovom prilikom nominovao predsednika Srbije Tomislava Nikolića, pevačicu Jelenu Karleušu i vođe navijača Zvezde i Partizana i pozvao ih da na ovaj način pokažu da su humani.

KRV NIJE VODA, KRV JE ŽIVOT!

Istovremeno, na početak "Blood Challenge-a" se odazvao i Nenad Borovčanin, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, koji je dao krv i nominovao atletičare Ivanu Španović, Emira Bekrića, Asmira Kolašinca i predsednika atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića. Zanimljivo je da je zajedno sa bokserskim šampionom krv dao i njegov vozač, koji je nominovao sve vozače iz Vlade Srbije.

Ova ideja proistekla je iz "Ice Bucket challengea", ili Ledenog izazova, koji je uspešno skrenuo pažnju na postojanje opake bolesti amiotrofične lateralne skleroze. Kako je ovaj izazov postigao veliki uspeh i buđenje svesti, redakcija Telegrafa uz podršku Instituta za transfuziju krvi Srbije odlučila da pokrene ovu akciju, kao još jedan odličan način da se pomogne svima kojima je pomoć zaista potrebna.

Pozivamo sve kolege iz drugih medija da nam se pridruže, daju krvi, ali i isprate početak ove akcije i pomognu da se što više ljudi, ali i javnih ličnosti uključi u akciju koja ima za cilj da ljudima kojima krv znači život donese konkretniju pomoć od polivanja ledenom vodom.

U ovu akciju se mogu uključiti svi, jer nije potrebno da vas neko nominuje da bi pokazali humanost. Dovoljno je da pozovu Institut za transfuziju krvi na telefon 011/3812-712 i raspitaju se o terminu za davanje krvi i najbližoj lokaciji na kojoj je to moguće učiniti.

KRV NIJE VODA, KRV JE ŽIVOT!

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Podunavac

    26. avgust 2014 | 15:16

    Svaka cast Telegrafu! Nije ni cudo sto njihovu aplikaciju otvaram na svakih 5 minuta. BRAVO

  • Hugo

    26. avgust 2014 | 15:50

    Ne razumem ono polivanje vodom.Ovo je prava stvar.Bravo Telegrafu

  • Nenad_BG

    26. avgust 2014 | 15:51

    E ovo već, i te kako ima smisla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA