PRETUČENI KONTROLOR: Napadač me šutirao, udario u glavu i polomio mi palac!

- Sišao sam za njim i tada me je napao, šutnuo dva puta u nogu i ja sam pao. Podigao sam se i opet me je dva puta udario u nogu i u glavu - ispričao je kontrolor napadnut u Zemunu

  • 59

Kontrolor GSP Aleksandar Milenković brutalno je pretučen sinoć na stanici "Filip Višnjić" u Zemunu. On je oko 20.30 sati pregledao karte na liniji 84 kad je prišao mladiću starom između 20 i 25 godina i zatražio mu kartu na uvid.

- Imao je slušalice na ušima i nije reagovao na moju molbu da mi pokaže kartu. Delovao je kao da je pod uticajem neke opojne supstance. Ponovio sam pitanje, on je skinuo slušalice i istrčao iz autobusa. Ja sam sišao za njim i tad me je napao, šutnuo dva puta u nogu i ja sam pao. Podigao sam se i opet me je dva puta udario u nogu i u glavu. Na VMA su mi konstatovali prelom zgloba palca i povrede na glavi - opisao je Milenković šta se dogodilo za"Blic".

Kontrolor je danas na prijemu u Skupštini grada apelovao na Beograđane da plaćaju prevoz, jer neplaćanje je isto kao "kad uđete u prodavnicu da kupite hleb i prođete pored kase, a ne platite".

Gradski menadžer Goran Vesić kazao je da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a u autobusu je postojala kamera koja je sve snimila. Kako je dodao, protiv napadača biće podneta krivična prijava, a više se neće tolerisati napadi na ljude koji pošteno rade svoj posao. U protekla tri dana ovo je drugi napad na kontrolore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali mrav

    4. septembar 2014 | 13:55

    I treba. Šta ima kontrolor da ide za njim. Mladić je izašao napolje što znači da je kontrolor obavio posao. Nije ga prebio na radnom mestu jer je njegovo radno mesto u autobusu.

  • M!N

    4. septembar 2014 | 14:19

    Nije isto gospodine.Placati hleb i kartu.Hleb kupis i dobijes ono sta si platio,a kartu kupis i ne dobijes nista.Usmrdis se,leti se skuvaa,zimi smrznes,isprljas se,cekas autobus i po sat vremena,guzvas se..i da ne nabrajam..o stanju autobusa i da ne pricam..to sve ne vredi 73 din ;)

  • goca

    4. septembar 2014 | 14:03

    A STO SI SISAO ZA NJIM?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA