• 5

UŽIVO: Tribina o legalizaciji kanabisa u Mikser hausu!

Na tribini u petak, 26. septembra u 17.00 sati učestvuju stručnjaci Rik Simpson, Robert Dž. Melamede, Pol Hornbi, advokat Veljko Delibašić, a u subotu 27. septembra na programu je seminar o korišćenju marihuane u medicinske svrhe

  • 5

Javna tribina o legalizaciji marihuane i izložba "Konoplja u Srbiji nekad i sad", biće organizovana danas u Mikser hausu, povodom pokretanja inicijative o izmeni zakona o upotrebi kanabisa u medicini i industriji.

Kako su najavili organizatori, na tribini u petak u 17.00 sati učestvuju stručnjaci Rik Simpson, Robert Dž. Melamede, Pol Hornbi, advokat Veljko Delibašić i drugi, a u subotu 27. septembra na programu je seminar o korišćenju marihuane u medicinske svrhe.

Kako se u najavi navodi, tribina, seminar i izložba organizovani su kao deo programa "Lekalizacija 2014" i inicijative za izmenu zakona o korišćenju marihuane u medicini i industriji.

Više informacija o legalizaciji marihuane u medicinske svrhe možete naći na sajtu humanitarne organizacije "Lekalizuj" lekalizuj.rs i na njihovoj Fejsbuk stranici.

Tribinu o legalizaciji marihuane moći ćete da pratite uživo na live stream-u samo na portalu Telegraf!

(Telegraf.rs / Beta)

Komentari

  • Čiča

    Priroda je dala i to niko nesme da brani.Farmaceuti,drzava policija marsh,moje je pravo shta cu da pasem ili jedem.a vi jditei ono sto nije za ljude.dosta okova

  • Ilija Aralica

    KOmentar Rick Simspon: ulje ne može svima pomoći, pogotovo onima čije je telo već previše zatrovano hemoterapijom. Ali i onima koji se neće izlečiti pomoći će da požive mnogo meseci duže i makar umru dostojanstveno.

  • Ja

    Samo napred

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima