STAZA MANIJAKA: Ovde monstrum iz porodilišta vreba učenice i porodilje (FOTO)

Učenice Medicinske škole kažu da su i ranije viđale muškarca sa kačketom koji onaniše u blizini zgrade škole i porodilišta, i da se zbog toga prečicom kroz šumu uvek kreću u grupama

  • 9

Nakon teksta da se kod porodilišta u Višegradskoj ulici pojavljuje manijak, ekipa Telegrafa otišla je da ispita slučaj. Zgrada porodilišta, u čijem se prizemlju nalaze prostorije Srednje medicinske škole, smeštena je uz obod šume prošarane smećem, gde je uslikan muškarac sa kačketom na glavi kako onaniše.

Policajac, kojeg smo zatekli u blizini mesta gde je poslednji put viđen manijak, kaže da je došao po prijavi i da su za kompleks Kliničkog centra zaduženi njihovi radnici obezbeđenja, a da policija reaguje tek nakon prijavljenog slučaja.

- Zna se odavno da muškarac od oko 50 godina onaniše u blizini zgrade porodilišta, traje to više godina. Pacijenti ga prijavljuju, ali do sada nikada nije uhvaćen - kaže policajac koji je želeo da ostane anoniman. Radnik obezbeđenja potvrđuje njegovu priču i dodaje da su često ljudi trčali za njim, ali je uvek uspevao da pobegne u šumu koja razdvaja kompleks Kliničkog centra i auto-put.

U šumi postoji nekoliko neosvetljenih staza, a jednu od njih osoblje, pacijenti i učenici škole svakodnevno koriste kao prečicu do zgrade porodilišta i škole zato što izlazi direktno na autobusku stanicu na autoputu.

Razgovarali smo s učenicama koje smo zatekli na stazi, i koje tvrde da manijaci nisu retka pojava u okolini škole i porodilišta.

- Da, stalno ih viđamo. Ima ih više, verovatno pobegnu iz bolnice Laza Lazarević, koja je nedaleko odavde. Spavaju u šumi, na kartonima. Jednom je jedan napao moju drugaricu, ali je ona u tom trenutku pričala sa mnom preko telefona, pa sam pozvala obezbeđenje i krenuli smo ka njoj, međutim, on je uspeo da pobegne - kaže za Telegraf učenica treće godine Srednje medicinske škole,  V.M. (17), koja svakodnevno koristi prečicu kroz šumu na putu do škole.

Učenice sa kojima smo razgovarali potvrđuju priče i kažu da su i ranije viđale muškarca sa kačketom koji onaniše u blizini zgrade škole i porodilišta, i da se zbog toga prečicom uvek kreću u grupama, a noću koriste baterijske lampe na mobilnim telefonima.

Iako sada škola ima radnika obezbeđenja, učenici navode da prošle godine celo drugo polugodište nisu imali obezbeđenje. Prethodni radnik je bio dobro upoznat sa opasnom prečicom koju đaci koriste i često su ga oni zvali kada dolaze u školu sa ih sačeka na početku staze ili da ih isprati.

Sa zloglasnom stazom koju učenici redovno koriste upoznati su svi - i roditelji i nastavnici, međutim, nije poznato da li su postojali napori da se prečica zatvori ili uredi za prolaznike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    9. oktobar 2014 | 20:23

    Umesto da ga prvo nahvataju pa onda objave a ono sve naopako! On ce se sada primiriti jer zna da se digla frka a nedaj boze da pocne da deluje na nekoj drugoj lokaciji i da ne siluje neku devojku na nekom petom mestu dok ga tu sada svi traze!

  • Neko treci

    9. oktobar 2014 | 21:03

    Pa hvatajte ga dok nije jos neko nastradao..Dosta nam je ovih ubistava..

  • Andrej

    9. oktobar 2014 | 20:22

    I dokada ovakkooo?!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA