Specijalna bolnica "Beograd" obradovala dve porodice besplatnom VTO

- U cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta, pokrenuli smo i inicijativu osnivanja i učlanjenja donatora u Baby club, preko koga ćemo, nadam se, obezbediti sredstva za dodelu još više besplatnih programa vantelesne oplodnje - istakao je prof.dr Radulović.

  • 1

Osmoj humanitarnoj akciji Specijalne bolnice "Beograd“ za dodelu besplatnih programa vantelesne oplodnje prisustvovalo je preko 260 parova. U ovoj akciji su izvučena dva para, a mala Darija je uz pomoć mame Ljiljane Jakšić, sreću donela bračnim parovima Milojević i Jojić.

- Sve veći broj bračnih parova koji se prijavljuju za učešće u našim akcijama, najbolji su pokazatelj da veliki broj parova u Srbiji ima problem sa dobijanjem potomstva. Zato smo, u cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta, pokrenuli i inicijativu osnivanja i učlanjenja donatora u Baby club, preko koga ćemo, nadam se, obezbediti sredstva za dodelu još više besplatnih programa vantelesne oplodnje - istakao je prof.dr Radulović.

Prvi član kluba ovih dana postao je "Miter international“ zahvaljujući čemu je u ovoj akciji umesto jednog, izvučeno dva para.

Prof.dr Radulović je saopštio da će bračni par Deverdek, koji je u uskršnjoj akciji osvojio besplatan program vantelesne oplodnje, postati roditelji blizanaca. Ovo je samo još jedna potvrda da Centar za vantelesnu oplodnju Specijalne bolnice „Beograd“ ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća – čak 42%. Ovaj podatak je potvrđen i od strane RFZO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made in Great Britain

    18. oktobar 2014 | 17:50

    Sramota na koji nacin se to odredjuje. Javno,kao da je loto u pitanju. Dok drugima to znaci kao poslednja nada za potomstvom oni prave lakrdiju od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA