NOLE VIŠE NIJE BROJ 1: Iznenadićete se kad vidite ko je klincima u Srbiji uzor! (VIDEO)

Očekivali smo da svaki drugi srednjoškolac navede Novaka Đokovića, međutim, dečaci su davali potpuno raznolike odgovore, te su nas rezultati potpuno iznenadili

  • 53

Šokantni rezultati jučerašnje ankete Telegrafa pokazali su da su Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša prošlost kada se govori o estetskom uticaju na omladinu. Smena generacija iznenadila je i nas, pa smo odlučili da proverimo ko je uzor današnjim dečacima.

Obišli smo nekoliko beogradskih škola i pitali smo dečake o njihovim uzorima. Očekivali smo da svaki drugi srednjoškolac navede Novaka Đokovića, međutim, dečaci su davali potpuno raznolike odgovore, te su nas rezultati potpuno iznenadili.

S jedne strane, očekivano su se našli na listi proslavljeni sportisti - atletičar Emir Bekrić, fudbaler Branislav Ivanović, bivši odbojkaš Ivan Miljković... Novaka Đokovića pomenula su tek dva dečaka.

Današnji srednjoškolci navodili su i bivšeg vaterpolistu, sadašnjeg ministra omladine i sporta Vanju Udovičića, bivšeg košarkaša Sašu Đorđevića i bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića, za kog kažu da je "dobar čovek koji je predstavio Srbiju u najboljem svetlu".

Međutim, iz sfere filma dečaci su navodili Sergeja Trifunovića, Lazara Ristovskog i Andriju Miloševića, a od muzičara na listi su se našli Marčelo, Vlado Georgijev, momci iz Beogradskog sindikata i, verovali ili ne, višestruko predlagani - Zdravko Čolić.

Ipak, najveće iznenađenje predstavljao je Tomislav Tole Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, kojeg je više učenika navelo kao uzor. Među idolima mladih, našao se i Vojislav Šešelj.

Pogledajte kako su odgovarali beogradski srednjoškolci:

(A.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    6. novembar 2014 | 19:05

    Srbija nije samo vaš Beograd.Već mnogo više.

  • Xxx

    6. novembar 2014 | 19:41

    Bora drljaca hahahahha ar

  • DD

    6. novembar 2014 | 19:04

    Veoma dobar izbor, jer inace vecina ovih uzora je doslo tu gde jesu velikim trudom. Ali barem je bolje od JK, i tih gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA