NOLE VIŠE NIJE BROJ 1: Iznenadićete se kad vidite ko je klincima u Srbiji uzor! (VIDEO)

Očekivali smo da svaki drugi srednjoškolac navede Novaka Đokovića, međutim, dečaci su davali potpuno raznolike odgovore, te su nas rezultati potpuno iznenadili

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BISERKA

    09. novembar 2014 | 20:36

    KAKO NEBI DALI SVE CESTITKE NOVAKU DJOKOVICU JER JE SVETSKI SAMPION LEGENDA SVETA I SRBIJE JA MISLIM DA TREBA MLADJI DA ZAVOLE SPORT BILO KOJI ALI DA SE UGLEDAJU NA NOVAKA DJOKOVICA JER JE JEDINI OSVOJIO NA TURNIRU SVE PEHARE I TITULE KOJE PRIPADAJU VRHUNSKOM SPORTISTI JEDINI JE U SVETU NA BALKANU SA TOLIKO USPEHA U KARIJERI ZATO GA SVET I SRBIJA VOLE JA MISLIM DA JE VELIKI UZOR ZA MLADE DA BUDU VREDNI SPORTISTE I POSTIGNU NAJBOLJE REZULTATE NEMORAJU BAS BITI SVETSKI PRVACI ALI I JEDAN DEO TOGA DA POSTIGNU BICE UVEK ZAPAZENI ZATO OMLADINO SREDNJSKOLCI I SVA DECA SRBIJE IMAJTE NA UMU BILO KOJI SPORT ALI OBRATITE I NA TENIS KOJI JE JAKO DOBAR ZA OMLADINU PA I STARIJE ZA RELAKSIRANJE JER TIME POSTIZEMO DOBRO I SEBI I ZEMLJI SRBIJI ZATO MOJI OMLADINCI JA LICNO CENIM SVE PRVAKE SVETA ALI NOLE JWE IZUZETAK JER JE NOVAK DJOKOVIC JEDAN I OSTACE TAKO POZDRAV ZA NJEGA I NJEGOVE PRIJATELJE CLANOVE I NJEGOVU PORODICU KAO I NJEGOVOG SINA STEFANA SA PRINCEZOM JECOM SRETNO U LONDONU SA PEHAROM U RUCI POZDRAV BISA SA PORODICOM DA BUDE NA MILIONIMA KAO NAS NOVAK DJOKOVIC

  • Brandon Jennings

    07. novembar 2014 | 23:28

    Zalosno.. vidim komentare PROTIV Noleta i ne mogu vjerovat, zar stvarno?!?!?!... kako je moguce da on SMARA Srbe, da NIJE VISE KAO STO JE BIO ili STO BI IM ĐOKOVIĆ TREBAO BITI UZOR... Pa mi slavimo Čilića koji je osvojio US Open kao da je vanzemaljac, a vi tu pljujete covijeka koji radi cudo.. uzmite igricu tenis i probajte osvojit pola od onoga sto je on zapravo osovio, necete ni pola.. nevjerojatno da ne znate cijenit sportasa koji je toliko ostvario, i koji JOS uvijek ostvaruje, osvaja svaki turnir koji igra, koliko je se puta zastava Srbije vidjela radi covijeka koji smara, da ne kazem koliki je gospodin ispao za rijeme poplava.. njemu svaka cast i pozdrav iz ZG-a, a vi se trebate svakako zamislit..

  • zekka

    07. novembar 2014 | 14:56

    Svima se ogadio od kako je prodao Vimbldon!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA