Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpkinje traže penise od 40 centimetara! Saznajte zašto (FOTO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telegraf istražuje koja seksualna pomagala i igračke najviše inspirišu Srbe

  • 6

Srbija važi za konzervativnu i tradicionalnu sredinu u kojoj su intimni odnosi dugo bili tabu tema. Doba interneta učinilo je da erotski i pornografski sadržaji postanu dostupni bezmalo svima. Međutim, pomen seksualnih pomagala i igračaka još uvek izaziva kikot.

Beogradski seks-šopovi nude širok spektar proizvoda za seksualni užitak i raspaljivanje mašte. Iz razgovora sa zaposlenima u popularnom sex-šopu "Srećni ljudi" saznali smo neke zanimljive činjenice o seksualnim navikama Beograđana.

sex-shop

Najviše se kupuju vibratori, kuglice za vaginalnu upotrebu i seksi donji veš i to uglavnom kao pokloni za Novu godinu ili Dan zaljubljenih. Za razliku od ovih praznika, kada posao dobro ide, 8. mart je za prodavce u seks-šopu dan kao i svaki drugi.

Sredstva za povećanje penisa se slabo prodaju - izgleda da su ovdašnji muškarci prilično zadovoljni i samouvereni kada je veličina u pitanju.

sex shop 3

Ili je baš to možda razlog što iz kategorije "extra large" Srpkinje kupuju penise od 30 do 40 cm.

Kada je reč o tome šta je popularnije - vibrator i dildo vode u odnosu na ostale proizvode. Saznali smo da odluka zavisi od toga da li kupcima više odgovara da koriste ruke dok rukuju vibratorom, ili da ih "odmore" i puste da vakuum odradi svoje kada je upotreba dilda u pitanju. Popularan proizvod među damama su i "klitoralni masažeri", a saznali smo da su proizvodi za vaginalnu upotrebu popularniji u odnosu na one namenjene analnoj upotrebi.


Osam stvari koje vam niko neće reći o analnom seksu, a baš biste hteli da znate!

sex shop 2

Među muškarcima posebno su popularne "veštačke vagine", dok se lutke na naduvavanje prodaju kao šaljiv poklon. Iz SM kategorije najviše se prodaju klasični proizvodi kao što su lisice i bičevi, ali i "kugla za usta" i "štipaljke za bradavice".

sex shop, lisice

- Ne traže se ekstremne stvari, to je možda popularnije na Zapadu, ali ovde ne - rekli su zaposleni u seks-šopu, i dodali da smo se definitivno malo oslobodili kada su seks-igračke u pitanju.

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duvan kava telelegraf Srbin

    1. decembar 2014 | 06:02

    40 cm néce valjda orat sa njim ! 16 - 17 cm je i previse ! To kupuju klinke !

  • Realan

    30. novembar 2014 | 21:52

    Suvisno je pricati o moralu Srpkinja, cast izuzetcima, naravno.

  • budimpesta

    1. decembar 2014 | 11:52

    probao sam i nase i vase, al najbolja je ona sto je iz Bosne, nekako Bosanke imaju taj neki sarm,prave su macke, privlaci me to sto su daleko od religije u po carsije u Sarajevu vidis kako guzovi sijevaju ispod minjaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA