KAKO DA SE ŠKOLUJETE U AMERICI? Saznajte na Danu koledža u Domu omladine!

Posetioci Sajma će moći 14. decembra, od 16.00 do 19.00 časova u Sali Amerikana Doma omladine da saznaju više o neophodnim uslovima za upis na koledže, studentskim vizama, mogućnostima za ostvarivanje stipendija, programima razmene za srednjoškolce i studente koje finansira vlada SAD, kao i o resursima koji su im na raspolaganju u Srbiji

  • 1

Dan američkih koledža, prvi put u Srbiji održaće se 14. decembra, od 16.00 do 19.00 časova u Sali Amerikana Doma omladine u Beogradu.

Ambasador Majkl D. Kirbi, otvoriće svojevrsni sajam namenjen budućim studentima i njihovim roditeljima, ali i stručnjacima u različitim oblastima koji planiraju dalje usavršavanje u Sjedinjenim Državama.

Dan američkih koledža organizuje Međunarodni akademski centar, u saradnji sa Ambasadom SAD i Domom omladine Beograda. Po prvi put, preko četrdeset američkih visokoobrazovnih institucija i studijskih programa predstaviće Srbi i Amerikanci koji su na njima stekli akademska zvanja, koji će sa publikom podeliti svoja iskustva i odgovarati na pitanja o životu studenata.

Posetioci će, takođe, imati priliku da razgovaraju sa savetnicima za više i visoko obrazovanje u SAD, američkim vice konzulom, kao i predstavnicima i alumnima brojnih programa obrazovnih razmena koje podržava američka vlada.

Kao vodeća svetska destinacija za međunarodne studente, Sjedinjene Države pružaju široku lepezu najrazličitijih mogućnosti u obrazovanju koje će biti predstavljene na ovoj manifestaciji.

Posetioci Sajma će moći da saznaju više o neophodnim uslovima za upis na koledže, studentskim vizama, mogućnostima za ostvarivanje stipendija, programima razmene za srednjoškolce i studente koje finansira vlada SAD, kao i o resursima koji su im na raspolaganju u Srbiji kao pomoć pri izboru opcija za studiranje u inostranstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    12. decembar 2014 | 12:40

    Све је то лепо, само уколико вас не 'увуку' у машинерију против сопствене земље. Биће и тога, верујте. Стога памет у главу!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA