ŠOK I DRAMA U RESNIKU: Otac devojčice (8) koju je ubio brat hteo da izvrši samoubistvo! (FOTO)

- Nema meni života više bez Helene, ubiću se - uzvikivao je nesrećni čovek, otac dvoje dece

  • 17

Velika tuga obavila je porodicu Krsmanović iz Resnika, jer je dečak od četiri godine upucao u glavu svoju rođenu sestru (8) iz lovačke puške.

Dan posle ove velike tragedije, u domu Krsmanovića se okuplja veliki broj familije, komšija i stanovnika Resnika koji žele da izraze saučešće porodici Krsmanović i pruže im podršku u ovom potresnom trenutku.

Potpuno je razumljivo zašto niko od njih nije želeo da razgovara sa novinarima, a kako saznajemo, otac dečaka i devojčice je sinoć, usled velikog šoka i tuge govorio da će se ubiti.

- Nema meni života više bez Helene, ubiću se - uzvikivao je nesrećni čovek, ali srećom, sa reči nije prešao na dela. Takođe, sve vreme je bio prisutan veliki broj pripadnika policije u kući Krsmanovića.

Komšinica Danka, koja porodicu poznaje oko 20 godina, jedva je skupila snagu da razgovara sa našom ekipom.

- Helena će mi mnogo nedostajati. Bila je mnogo dobra devojčica. Kad je bila mala, baka je dovodila kod mene da se igra. Velika je ovo tragedija, deco moja - kaže vidno potrešena baka Danka, koja je krenula da izjavi saučešće porodici.

Prema nezvaničnim saznanjima, do ove teške nesreće je došlo kada su dečak i devojčica ostali sami u sobi u kojoj su se nalazile dve puške. Dečak je nehotice uzeo jednu pušku, misleći da ne može nauditi sestri, ali je ona nažalost opalila i na licu mesta usmrtila osmogodišnju Helenu.

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tempera

    15. decembar 2014 | 12:46

    Valjda je skontao da je njegova nemarnost, kao i ostalih ukućana, dovela do ove tragedije.

  • Peki

    15. decembar 2014 | 13:49

    Nije brat ubio sestru. Dete od 4 godine se samo igralo, a kakvu traumu ima ovo malo detence niko ne pominje. Ni makaze se ne ostavljaju na dohvat ruke detetu, a kamo lovačka puška. Ne krivim nikoga, desi se da se perevidi, ovaj put, nažalost, fatalno. Saučešće porodici i miran sam maloj Heleni.

  • Lux

    15. decembar 2014 | 12:51

    Pa ko je lud da drzi oruzje na dohvat ruke deci, neka joj je laka zemlja, a roditeljima poruka; "PAMET U GLAVU".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA