TELEGRAF ISTRAŽUJE: Ovo je najjeftinija škola stranih jezika u Beogradu!

Jedno od najvrednijih znanja današnjice predstavljaju jezici. Ukoliko ste odlučni da naučite neki strani jezik, onda je važno da učite od najboljih!

  • 7

Poznavanje stranih jezika smatra se jednim od najvažnijih znanja u modernom svetu. U poslednjih nekoliko godina, u našoj prestonici su se otvorile mnoge škole stranih jezika, međutim, samo jedna je uspela da zauzme status lidera u ovoj oblasti.

Telegraf je sproveo istraživanje u kojem smo za cilj imali procenu škola za strane jezike, a rezultati su pokazali da se “Akademija Oxford” jedina ističe po kvalitetu usluga koje nudi i neverovatno niskim cenama.

Foto-ilustracija: Flickr/Tulane Public Relation Foto-ilustracija: Flickr/Tulane Public Relation

Otvorena 2008. godine, Akademija Oxford za kratko vreme je stekla status najistaknutije škole stranih jezika u Beogradu, nudeći programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, prevodilačke usluge sudskih tumača.

U odnosu na druge škole, Akademija nudi svoje usluge i po 40 odsto nižoj ceni od tržišne vrednosti. Uz to, ona je jedna od retkih škola koje imaju sve potrebne sertifikate i uživa veliki kredibilitet, ne samo u Srbiji, već i u Evropi nudeći svojim polaznicima veoma kvalitetno i sadržajno obrazovanje.

U zavisnosti od ciljnih grupa, Akademija svojim polaznicima nudi popuste u iznosu od 10, 20, pa čak i 50 odsto za kurs engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, ruskog, grčkog, norveškog i španskog jezika. Više o popustima, pročitajte OVDE .

Foto: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uspeh poslovanja ove škole čini i preko 200 izuzetno stručnih i posvećenih profesora koji su uvek na raspolaganju u svim centrima koji se mahom nalaze na svim atraktivnim i prometnim lokacijama u gradovima kojih je do sada 18.

Po rečima zaposlenih u ovoj školi, kurseve i obuke mogu upisati svi oni koji imaju interesovanje za neki kurs ili obuku bez obzira na godine starosti, pol, nacionalnu pripadnost, maternji jezik. Na taj način, svake godine kroz ovu školu prođe oko 20 hiljada polaznika.

Nezavisno od toga koji jezik biste učili, vrstu i trajanje kursa, na Akademiji Oxford velika pažnja se posvećuje motivisanju polaznika da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.

Foto: sxc.hu Foto: sxc.hu

Takođe, u odnosu na većinu drugih škola, u Akademiji Oxford se učenje bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa.

U zavisnosti od potreba polaznika, kursevi se mogu izvoditi za jednu osobu, dve osobe ili za grupe od 3-12 polaznika.

Svi polaznici nakon završenog kursa stranog jezika imaju mogućnost polaganja završnog ispita i dobijanja sertifikata potpuno besplatno koji je validan u Srbiji i mnogim zemljama Evropske unije prilikom zapošljavanja. Završni ispit se sastoji od pismenog dela koji se odnosi na gramatiku i vokabular i usmenog dela koji se odnosi na konverzaciju na ciljnom jeziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    8. januar 2015 | 13:51

    Dobra reklama.

  • mirenaaaa

    27. avgust 2016 | 02:36

    Koliko para toliko i muzike...sta reci,neorganizovani,samo kvantitet i sto kraci kursevi,a gubi im se kvalitet nastave!Cast izuzecima vrednim profesorima,a sve ostalo je klasican primer nekoga ko ima para,pa ulazi u sferu edukacije gde nema prostora za greske i improvizaciju...neozbiljni,bez jakog osnova!

  • Mirko

    29. februar 2016 | 23:07

    Jesu jeftini ali su velike grupe ko u skoli ine moze bas nesto da se pohvale sa profesorima koji su studenti sa malim platama. Jefino i skromno sto se tice kvaliteta. Kao kod kinez shop-ova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA