ISPOVEST ČUVARA ELITNOG HOTELA: Poznate ličnosti se prostituišu za siću, dozvoljavaju da se urinira po njima!

Elitni beogradski hoteli nesumljivo čuvaju tajne mnogih javnih ličnosti, njihovih poroka i navika, ispunjenih i neispunjenih želja. Otkrivamo vam neke zanimljive podatke

  • 41

Nije tajna da su neki hoteli centri okupljanja prostitutki i njihovih klijenata. Naravno, ne koriste svi usluge hotela u te svrhe, niti je potrebno navlačiti negativnu reputaciju pojedinim hotelima samo zato što su otvoreni za ovakvu vrstu prometa.

Elitni beogradski hoteli bez sumnje čuvaju tajne mnogih javnih ličnosti, njihovih poroka i navika, ispunjenih i neispunjenih želja.

Sa čuvarem u jednom od najelitnijih beogradskih hotela imali smo priliku da razmenimo koju reč. Naravno, on je zamolio da ostane neimenovan što ćemo i ispoštovati.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

- Kada radite na jednom od ovakvih mesta, ne možete a da ne vidite svašta. Nedavno su u javnosti prozivane brojne poznate starlete zbog elitne prostitucije, ne znam kako je to procurilo u javnost. Ali, ovde - viđamo sve i svakoga. I, naravno, svi znamo čime se ko bavi, ali o tome se ne priča.

On je dalje nastavio:

- U Srbiji je "eskort servis" vrlo jeftin, pa mnogo stranaca dođe u Srbiju da se lepo zabavi jer im je jeftino, devojke izgledaju fenomenalno, dobiju luksuzni smeštaj... i sve to po vrlo povoljnim. Nije čudno da dođe stranac i plati po 3, 4 devojke za veče, da mu "ulepšaju" boravak.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mnoge poznate ličnosti se prodaju za novac i to vrlo malu sumu, od jedva 200, 300 evra za noć. Mnoge od tih žena dozvoljavaju neverovatna iživljavanja nad njima - razne vrste defekacije po telu, takozvane "zlatne tuševe" (uriniranje po osobi tokom odnosa), neke od njih čak šetaju na povocu po sobi i lobiju kao kerove, to je valjda vrsta predigre ili čega god. Sve one posle izađu dignute glave i prave se da se ništa nije dogodilo iako svi znamo šta i na koji način su joj u toj sobi radili - završava za Telegraf naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dan

    10. januar 2015 | 16:29

    Svakog dana ovakvi clanci, a masa zeljno ocekuje da čuje bar jedno ime, koje vi nikada nećete ni saznati ni objaviti, ali ćete opet pisati iste gadosti. Ne zna se ko je jadniji.

  • A..

    10. januar 2015 | 16:24

    Znam za jednu poznatu licnost..Mia Borisavljevic

  • Neko iz mase

    10. januar 2015 | 20:19

    Pitao covek slucajnu prilaznicu, hajde da vodimo ljubav...a ona ce: sta ti mislis da sam ja prostitutka, ne dolazis u obzir.. Kaze covek , evo ti 100€ da spavamo..a ona ce: nema sanse covece..kaze on opet: evo ti 1000€ da spavamo...a ona ce: ne dolazis u obzir..kaze on opet : evo ti 10.000€ da spavamo...ona malo zastade pa rece ok..za 10.000 moze.. Kad su dosli u sobu on izvadi 100€ i dade joj. Kaze ona: pa nisam ja kurva sta ti mislis. Kaze on: to sta si , smo vec videli, sada samo treba da pregovaramo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA