PREPAD NA BEOGRADSKE KLUBOVE: Privedeno 25 osoba zbog droge, oružja, poternica!

Privedene su četiri osobe za koma je postojala raspisana poternica i 20 osoba, kod kojih je pronađena droga

  • 11

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije i Uprave policije PU Beograd, Žandarmerije i Protivterorističke jedinice, izvršili su protekle noći kontrolu beogradskih noćnih klubova i tom prilikom priveli ukupno 25 osoba.

Privedene su četiri osobe za koma je postojala raspisana poternica, a jedna je privedena zbog posedovanja noža.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Privedeno je i 20 osoba, kod kojih je pronađena droga. Policija je, tokom akcije, zaplenila kokain, ekstazi, "spid", marihuanu i skank, saopštio je MUP.

Akcija je sprovedena sa ciljem preventivnog delovanja i sprečavanja pojavnih oblika kriminala i takve kontrole noćnih klubova postaće ubuduće redovne, kako bi se postigla potpuna bezbednost građana, saopšteno je iz MUP-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nja

    7. februar 2015 | 15:01

    Radim u jednom od klubova koji su pretresani. Svi smo imali dojavu za svaku raciju i sve je to velika sarena laza, dodju klepe 2-3klinca i onda se rascisti na nove dilere put jer policija vise ne trkeljise, a po klubovima vise koke nego snega na Kopaoniku. Jedan od privedenih sa poternice je celo leto radio na jednom od najaktuelnijih splavova letos i to na ulazu i niko ga nije dirao,a svi su znali da je na poternici, kao sto svi znamo da pola murije radi kao privatno obezbedjenje po klubovima, iako to ne smeju!!!

  • Jjk

    7. februar 2015 | 14:20

    Ciste teren za novog gazdu

  • Nenad BG

    7. februar 2015 | 14:25

    Ali marihuana. Pa jel ozbiljno jos hapsite ljude zbog toga? Stvarno nase drzavne pare trosite na hapsenje ljudi koji imaju marihuanu? Stetniji su duvan i alkohol 200 puta. Uhapsite ceo grad onda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA