PREPAD NA BEOGRADSKE KLUBOVE: Privedeno 25 osoba zbog droge, oružja, poternica!

Privedene su četiri osobe za koma je postojala raspisana poternica i 20 osoba, kod kojih je pronađena droga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jjk
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Matori

    08. februar 2015 | 04:00

    Bilo bi sjajno kada bi postojala iskrena namera da se zavede neki red, ali kao i mnoge stvari kod nas, ovo je samo jedna od propagandnih aktivnosti koje policija sprovodi. Po klubovima u citavoj Srbiji caruju lokalne kabadahije koje tokom dana vezbaju zajedno sa policajcima po teretanama. Ti isti "drugari" treba uvece da ratuju? Nemoguca misija! Bezbroj takvih primera je i to je realnost u koju se licno uveravam. Prosto receno: mozda drzava ima nameru da pokaze da je jaca od kriminalaca, ali "instrumenti" su joj potpuno zakazali i siguran sam da su nadlezni toga svesni pa samim tim i odgovorni. Jasno je da u policiji zaista ima mnogo casnih ljudi pred kojima ce biti veliki posao - da se najpre rese baraba iz svojih redova koji ih brukaju. Imaju li snagu za to? Nisam siguran. Tom logikom, po hijerarhijskom nizu, ponovo dolazimo do samog vrha i voleo bih da deklarativnu resenost pokazu na delu, jasno i konkretno. Dok se to ne dogodi ispastace sitni dilercici, korisnici opijata, obicni gosti, vlasnici kafica, slucajni prolaznici... Svi osim onih zbog kojih takve i slicne akcije postoje. Pamtim vreme kada se svako normalan osecao bezbednim kada vidi policajca... Onog koga su respektovali i kome su verovali, u "obicnoj" uniformi i bez "preteceg" stava... Sta se to promenilo i gde smo ovako zastranili kada samo posten i miran svet oseca nelagodu pri susretu sa njima? Cini mi se da je adresa za to pitanje ponovo - drzavni vrh. Resenje nije lako, naprotiv, ali i to spada u opis poslova koje treba odraditi - ciscenje djubreta ispred svoga praga... Drzim im pesnice - najpre zbog dece i njihovih roditelja koji ih sa strepnjom cekaju da se vrate "iz grada", nenadrogirani i bez slomljenih noseva... Zivi i zdravi...

  • Ljuba PFC

    07. februar 2015 | 16:04

    Demagogija i nestrucnost pilicije... dileri se hapse operativnim radom, saznanjima, informacijama, pracenjem... a ne ovako, uznemiravas i pretreses 500 neduznih ljudi, vlasniku upropascavas posao (i to naravno, zna se kome se upada u lokal, kome ne)...

  • Lili

    07. februar 2015 | 15:58

    Oooo nesto pametno da se desi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA