ZBOG INFEKCIJA: Zabranjene posete bolnicama u Beogradu!

U kliničko-bolničkim centrima u glavnom gradu do daljnjeg su zabranjene posete pacijentima usled povećanog broja obolelih od respiratornih infekcija

  • 0

Usled povećanog broja obolelih od respiratornih infekcija, a u cilju prevencije i zaštite hospitalizovanih pacijenata, zabranjene su, do daljnjeg, posete stacionarnim odeljenjima kliničko-bolničkih centara "Zemun" i "Dr Dragiša Mišović –Dedinje", saopštavaju iz Sekretarijata za zdravstvo.

U Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" zabranjene su posete pacijentima na Hirurškoj klinici sa pripadajućim odeljenjima, odeljenjima pulmologije, endokrinologije, kardiologije i hematologije sa pripadajućim jedinicama intenzivne nege, kao i na Onkološkoj klinici, bez dnevne bolnice.

Zabranjene posete pacijentima na VMA i u Urgentnom centru!

Kliničko-bolnički centar "Zvezdara" je, u cilju sprečavanja širenja infekcija kod hospitalizovanih bolesnika, zabranila posete Kliničkom odeljenju za pulmologiju i alergologiju sa imunologijom.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA