DA LI JE OVO NAJSLAĐE DETE U KNEZ MIHAILOVOJ? Suze će vam poteći kad čujete kako mali Nenad svira violinu! (FOTO) (VIDEO)

Danas smo u Knez Mihailovoj ulici sreli jednog malog umetnika koji svira violinu na ulici iz jednog njemu vrlo bitnog razloga, a pogledajte i kojeg

  • 16

Šetnja Knez Mihailovom ulicom donosi mnogo lepih prizora i iskustva, jedno od kojih su, svakako, brojni talentovani momci i devojke, dečaci i devojčice, koji stoje na ulici, predstavljaju svoj talenat i nadaju se da će im to pomoći da, ili skupe dovoljno novca da sebi obezbede to što žele, ili da ih prepozna neko iz sveta čiji deo žele da postanu.

Kada smo danas izašli na ulicu, spazili smo preslatkog Nenada Jovanovića koji je stajao u blizini česme i svirao violinu. Pitali smo ga zašto tu stoji i svira, a ono što smo saznali nas je potpuno oduševilo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, mali Nenad ovde da stoji kako bi skupio novac za glumačku školu, Teatar 78 "Ogledalce". Kako nam je rekao, već je glumio u jednom filmu, i sada ga čekaju još dve predstave.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Poslušajte kako je Nenad za nas svirao, i saznajte šta nam je još rekao.

(Emilija Cvijanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRAVO

    22. mart 2015 | 15:45

    Dajte nam vise ovakvih clanaka. Malisa svaka cast! Samo tako nastavi i ostvarices svoje snove.

  • 888

    22. mart 2015 | 15:18

    Ovo su prave vrednosti!

  • Djordje

    22. mart 2015 | 18:34

    Ovo je prava vest i svaka Vam cast, a ne tamo neki parovi i gluposti!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA