Penzioneri mogu u Atelje 212 za 212 dinara

Od aprila do juna Atelje 212 igraće matine predstave samo za penzionere po povlašćenim cenama. Potrebna potvrda o poslednjem čeku od penzije

  • 0

Penzioneri svih beogradskih opština moći će u naredna tri meseca da idu u pozorište Atelje 212 po povlašćenoj ceni karata od 212 dinara, najavio je danas taj teatar.

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Beograda i Skupštine Grada Beograda, od aprila do juna Atelje 212 igraće matine predstave samo za penzionere, uz potvrdu o poslednjem čeku od penzije, po povlašćenim cenama. U aprilu na repertoaru su predstave "Ratna kuhinja"  3. aprila, "Zbogom SFRJ"  8. aprila, "Pazarni dan" 19. aprila i "Smrtonosna motoristika" 26. aprila.

Predstave će se izvoditi od 13 sati, a karte su već u prodaji.

Ovom akcijom, kažu u Ateljeu, pokazuje se kako Beograd misli na svoje najstarije sugrađane i zna da njihov problem nije samo starost, već i usamljenost i da je od izuzetne važnosti kvalitetno ispuniti penzionersko vreme.

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA