Vozač GSP BRUTALNO pretučen bejzbol palicom!

Muškarac naoružan bejzbol palicom pretukao je u sredu oko 17 sati vozača GSP autobusa N. Ž. na liniji 504 na okretnici u Resniku

  • 25

Muškarac naoružan bejzbol palicom pretukao je u sredu oko 17 sati vozača GSP autobusa N. Ž. na liniji 504 na okretnici u Resniku. Napadač je nakon incidenta pobegao automobilom, dok je vozač sa povredama glave i ruke prevezen u Urgentni centar, piše "Blic".

U dispečerskom centru GSP “Beograd” ističu da je do napada došlo “iz čista mira”.

- Vozač N. Ž. je sedeo u kabini i još nije ni primao putnike kada je napadač na silu otvorio vrata. Onda je na silu i izvukao vozača iz autobusa, pa ga nekoliko puta palicom udario u glavu i ruku - ističu dispečeri i dodaju da je napadač pobegao automobilom.

Vozač autobusa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

- Policija je obavila uviđaj, a Hitna pomoć je prevezla vozača u Urgentni centar - kažu dispečeri GSP-a.

Foto-ilustracija: Wikipedia/Kos93, Flickr/Mike Nelson Foto-ilustracija: Wikipedia/Kos93, Flickr/Mike Nelson

Odmah nakon incidenta reagovao je i sindikat “Nezavisnost GSP Beograd”.

"Sindikat Nezavisnost GSP Beograd je više puta preko medija zahtevao da se nađe rešenje za ovakav vid nasilja nad ljudima na radnom mestu. Jedan od osnovnih naših zahteva je bio da vozači GSP Beograd dobiju status službenog lica, kao i da odgovorni budu odlučniji u pronalaženju i procesuiranju napadača. Nažalost, ništa nije preduzeto u korist zaštite naših zaposlenih, već su se ti napadi intenzivirali od početka godine. Šta još treba da se dogodi, pa da dođe do konkretne reakcije nadležnih?", navodi se u saopštenju sindikata "Nezavisnost".

Sindikat, dodaje se u saopštenju, ima puno razumevanje za eventulno nezadovoljstvo sugrađana, ali apeluje i na njih da shvate da i “vozači dele istu sudbinu i ni najmanje nisu krivi za to”.

"Još jednom zahtevamo od Skupštine grada da preispita naš zahtev da vozači GSP-a dobiju status službenog lica i da se počinioci večerašnjeg, ali i svih prethodnih napada, pronađu i da odgovaraju po krivičnom zakonu. Samo tako možemo da očekujemo da će smanjiti, a u nekoj budućnosti i potpuno nestati, praksa napada na vozače GSP-a", navodi se u saopštenju sindikata "Nezavisnost GSP Beograd".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    19. mart 2015 | 08:59

    To nije nasilje,da znate!Oni (vozaci) su jako bezobrazni,i ovaj sto ga je izlomio,sigurno je imao razlog za to...Njih niko nekontrolise kako voze,Pre neki dan licno sam trcao jedno 300 metara za autobusom 700 u Batajnici,i on NIJE STAO,zato sto nije bilo drugih putnika na stanici.Ja crko,a on me ispalio...I STA ONDA COVEK DA MU URADI???

  • jipikajej

    19. mart 2015 | 09:29

    Pa nije sigurno "iz čista mira"

  • Keine

    19. mart 2015 | 08:48

    Nisu ni vozaci cvecke. Nedavno je asfaltirana ulica u Beogradu, a sav saobracaj je preusmeravan preko okretnice autobusa GSP. Tri sofera gradskog prevoza su parkirala svoje autobuse u desnoj traci a jedan u levoj i tako zauzeli ceo kolovoz. A onda su se sva cetvorica smejali vozacima koji su tu ulazili da se okrenu posto su morali odatle da izlaze u rikverc zbog njihove bahatosti i bezobrazluka. Da sam imao kod sebe palicu isto bih reagovao... Nisu ni svi profesionalci profesionalni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA