NEKA JOJ NEKO POMOGNE! Ova maca je već tri dana na drvetu i umreće od gladi ako je neko ne skine! (FOTO)

Jedna maca stoji već danima na drvetu u parku pored zgrade u Beogradu, ne može sama da se spusti, a izgleda da nema ko da joj pomogne

  • 78

U ulici Danice Marković u beogradskom naselju Zvezdara jedna mačka već tri dana stoji na drvetu i ne može da siđe.

Ljudi ne mogu da joj pomognu nikako jer je stablo na kome se "nastanila" na nepristupačnom mestu. Najgore od svega je što već tri dana ništa nije pila i jela, pa će teško izdržati još dugo na ovom visokom drvetu.

"Neće niko da dođe, zvali smo i vatrogasce nekoliko puta, daj bože da dođu danas. Mi smo pokušavali na različite načine, ali nismo uspeli",  kaže jedan od stanara obližnje zgrade.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako kažu stanari okolnih zgrada, ne znaju čija je mačka, ni odakle je došla. Noću se često čuju njeni mjauci, a stanari okolnih zgrada ne znaju kako da joj pomognu. Pristup stablu je nemoguć. Kamioni sa merdevinama, kažu oni, ne mogu da priđu, jer je to prostor između zgrada, a sa obližnjih terasa stanova niko ne može da dohvati toliko visoko stablo.

Dok je ekipa Telegrafa bila na licu mesta, mačka je i dalje stajala na drvetu i pomerala po malo, nervozno. Možda je i planirala da se spusti nekako, ali ne sme od velikog straha.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pomozite ovoj maci, jer će uskoro umreti od gladi, ako se nekako ne spusti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. mart 2015 | 18:49

    Macu je skinuo jedan covek pre sat vtemena,heroj nahranili su je

  • Ana

    21. mart 2015 | 17:51

    Molim Vas pomozite joj. I ona je ziva dusa.

  • nnn

    21. mart 2015 | 17:56

    Bas ruzno, i maca je zivo bice, treba joj pomoci. U americi vatrogasci dolaze i uvek pomazu zivotinjama, ne znam zasto i kod nas nece ako vec nemaju neki hitan slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA