DA LI BISTE SPAVALE SA STRANCEM ZA MILION DOLARA? Evo šta su Srpkinje odgovorile

Ekipa Telegrafa pokušala je da sazna od sugrađanki da li bi one pristale na seks s nepoznatom osobom za milion dolara, ali ispostavilo se da to uopšte nije lak zadatak

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je izjavila da bi razmislila ukoliko bi joj neko izneo "nepistojnu ponudu" odnosno ukoliko bi joj neko ponudio milion dolara za seks.

SEKS SA MNOM KOŠTA MILION DOLARA: Stanija konačno otkrila svoju cenu! (VIDEO)

Ekipa Telegrafa pokušala je da sazna od sugrađanki da li bi one pristale na seks sa nepoznatom osobom za milion dolara, ali ispostavilo se da to nije lak zadatak.

Uputili smo se u blok 45, očekujući da ćemo odgovore dobiti lako. Međutim, ljudi su najverovatnije želeli da iskoriste lepo vreme za šetnju i nisu bili radi da pričaju u kameru u ovoj tematici.

- Nemoj da me snimaš, molim te... Ovako, bez snimanja, mogu da ti kažem da ne bih spavala za te pare niti za bilo koju sumu koju bi neko ponudio - rekla nam je kratko devojka koja je šetala svog psa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

S njom smo imali sreće, iako nije htela da je snimamo, dok su nam neki odmah rekli ne i pre nego što smo postavili pitanje.

- Nemam vremena, žurim - je odgovor koji smo dobili bezbroj puta.

Zatim smo se uputili do jednog beogradskog univerziteta, opet sa namerom da snimimo odgovor sugrađanki.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Bože svašta, kakvo pitanje! Ne, nikako ne bih spavala za novac, šta vam pada na pamet - uvređeno nam je poručila studentkinja nakon postavljanja pitanja.

Dve drugarice smo zatekli na klupi, i dok nas je jedna odmah odbila, druga je pristala da odgovori, opet naravno, ukoliko ugasimo kameru.

Kada je pitanje postavljeno, prenarazila se i na njenom licu smo mogli da vidimo čuđenje i šok.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne, nikad. Nema tih para - rekla je ona, ali smo pokušali sa drugačijim pristupom.

Pitali smo je da li bi pristala na seks sa nepoznatom osobom ukoliko bi novac koji bi dobila pomogao dragoj osobi kojoj bi ta suma bila preko potrebna.

- Pa, ako pričamo hipotetički, morala bih da razmislim. To bi morala da bude baš ozbiljna situacija ili problem da bih ja pristala na to. O takvim stvarima ne želim da mislim, ali priznajem da bih morala da razmislim - rekla nam je ona.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kada smo ustanovili da većina sugrađana ne bi spavala za novac tek tako, probali smo sa drugačijim pristupom. Pitali smo sugrađane da li bi, ukoliko bi to bilo jedino rešenje koje bi im omogućilo da pomognu najbližima, razmislili o ovoj opciji.

- Kad tako kažeš... Nije lako odlučiti, to je jedina stvar zbog koje bih morala ozbiljno da razmislim o toj opciji. Ukoliko je pitanje života i smrti, onda da, ali samo u takvoj situaciji - iskreno nam je rekla jedna Beograđanka.

- Možda bi druge žene pristale tek tako da spavaju sa strancem za te pare, ali ja nikada ne bih. Ipak, u bezizlaznoj situaciji, čovek pristane i na mnogo gore stvari nego što je seks sa strancem za pare - navodi jedna sugrađanka.

Foto: Foter.com / Tax Credits Foto: Foter.com / Tax Credits

Došli smo do zaključka da žene u našoj zemlji ne bi zarad lične zarade spavale sa nepoznatom osobom, ali da bi morale da ozbiljno razmisle kada je taj seks rešenje životnih problema.

Šta vi mislite? Da li biste spavale sa strancem da pomognete dragoj osobi? Da li biste pristale da zaradite milion dolara na ovaj način?

(J. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanojle

    25. april 2015 | 15:33

    U Srbiji devojke ne znaju sta je milion dolara. Da ste pitali da li bi to uradile za 1000 evra, verovatno bi našli mnogo više devojaka.

  • Sisoje

    25. april 2015 | 14:59

    Spavaju za dopunu, a ne...

  • Loznicanka

    25. april 2015 | 14:56

    Ja bih spavala i za 500 000,ma ajte molim vas da vidim koja ne bi! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA