HIT: Beograđanin izdaje stan BESPLATNO, ali postoji jedan uslov (FOTO)

''Besplatno izdajem stan na Vračaru'' reči su koje se retko u oglasima mogu videti. Jedan diplomirani pravnik je spreman da na korišćenje da stan bez nočane nadoknade

  • 4

Diplomirani pravnik Slavko Davitković, spreman je da na korišćenje da stan od 60 metara kvadratnih bez nočane nadoknade. Za uzvrati samo traži jedno - posao.

Šezdesetogodišnji pravnik sa bogatim radnim iskustvom kaže da od 2013. godine, kada je proglašen za tehnološki višak u Agenciji za prostorno planiranje, ne može nigde da se zaposli zbog svojih godina.

Shvativši da ne može drugačije, odlučio je da na ovaj način privuče eventualne poslodavce.

- Ne zanima ih ni fakultet, ni državni  ispit ni radno iskustvo, zbog starosti ne mogu da nađem posao. Ovaj oglas se vrti od Nove godine, ali se niko živ ne javlja jer je mala privreda sasvim stala, nameti su valjda preveliki - rekao je Davitković za ''24 sata''.

Spreman je da da stan pravnom licu, preduzetniku, advokatu, notaru ili izvršitelju, koji bi za uzvrat hteo da ga zaposli. Iako se mesecima niko ne javlja, on iznova i iznova obnavlja oglas i nada se da će se naći neko kome je bitnije iskustvo i stručnost od životne starosti.

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gandra

    30. april 2015 | 11:54

    Pa ti izdaj stan ako ti je visak i eto ti plate..

  • Srdjan Milic

    2. maj 2015 | 02:31

    Gospodine dajte vi meni taj stan evo odmah, odmah mozete da radite vec sam nasao posao za vas... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA