BEBA DANA: Luna je devojčica koja će vas potpuno raznežiti! (FOTO)

Omiljena beba Srbije je danas mala Luna Radivojević, crnpurasto anđelče koje, bez obzira što ima manje od mesec dana, već ima gustu, crnu kosicu

  • 10

"Moja mama divno priča svake noći, o nekakvim prinčevima što će doći, i princeza ima neka u toj priči, mama kaže da na mene ona liči..." - pevaju Kolibrići, a mama svake devojčice u sebi ili naglas, bar ponekad svojoj princezi otpeva ove reči.

Mama Mina, sa najlepšim osmehom na svetu, drži svoje čedo u naručju i priča nam da je "Luna mamina lepotica".

- Ti si mamina i tatina lepotica, najlepša i najbolja beba na svetu i tata i mama te vole više od ičega!

BEBA DANA: Preslatki Andrej je dete koje Srbija danas obožava! (FOTO)

Foto: Petar Stojanović/GAK Narodni front Foto: Petar Stojanović/GAK Narodni front

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Omiljena beba Srbije je danas mala Luna Radivojević, crnpurasto anđelče koje, bez obzira što ima manje od mesec dana, već ima gustu, crnu kosicu! Rođena je 18.04.2015, dugačka 51cm i teška 3kg i 250g. Mašala!

Iako mama po prvi put, njena mama Mina se ne boji majčinstva i kaže da se raduje predstojećim danima.

Foto: Petar Stojanović/GAK Narodni front Foto: Petar Stojanović/GAK Narodni front

Kada poraste, Luna će živeti u Beogradu koji će, nadamo se, biti druželjubiviji, sigurniji, veći, još svetliji i još urbaniji nego sada. Uživaće u svom gradu srećna, bezbrižna i vesela, i verujemo – biće jedna radosna devojčica!

Najvažnije od svega, nadamo se da će preslatka Luna izrasti u pametnu, prelepu i uspešnu devojku!

Sa svojih 18 godina, ona će možda otvoriti ovaj tekst i pročitati šta joj je mama uz osmeh poručila na dan kada su izlazili iz bolnice.

- Voljena si više nego što možeš i da zamisliš! Ti si tatina i mamina ljubav, budi nam uvek srećna!

Foto: Petar Stojanović/GAK Narodni front Foto: Petar Stojanović/GAK Narodni front

Draga Luna, novinari i urednici Telegrafa ti žele  srećno odrastanje i život, divno detinjstvo, radost, uspeh i puno ljubavi!

NAPOMENA: Strogo je zabranjeno kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija. Roditelji su dali saglasnost da jedino portal Telegraf.rs ima pravo na objavljivanje njihovih fotografija i izjava!

(Emilija Cvijanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vedran

    30. april 2015 | 11:11

    E, ovo treba na paradi ponosa da bude. Trebaju i normalni ljudi I ove divne mlade porodice napraviti paradu pa da se podsjetimo šta je to zapravo ponos. Bravo za Telegraf,napokon nešto divno!

  • !!!

    30. april 2015 | 11:44

    CESTITAM VAM NA OVAKO PRESLATKOM ANDJELU. BEBA JE PRELEPA I ZATO VAM ZELIM BAR JOS DVE OVAKO LEPE BEBE, SRCE MALO DA SI ZIVA I ZDRAVA STO GODINA !!!

  • Gaga

    30. april 2015 | 12:58

    Dragi roditelji neka je sa srećom i neka Srbija ima što vise takvih andjelaka..Sva sam se raznežila...i setila svoje dece iz porodilišta...da je vise ovakvih tekstova, naslova i slika...Živela deca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA