BEBA DANA: Teodora je bebica koja će vam danas izmamiti osmeh na lice! (FOTO)

Sa najlepšim osmehom na svetu, mama Jasmina Brkić nam je predstavila svoje novorođenče Teodoru koju je donela na svet u porodilištu GAK Narodni front

  • 3

Porodica Brkić dočekala je svoju lepoticu Teodoru na svet, 21.04.2015. godine i ulepšala i obogatila Srbiju za još jednu divnu devojčicu! Beba se rodila u u porodilištu GAK Narodni front, teška 4kg i dugačka 54 centimetra!

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

U razgovoru sa Teodorinom mamom Jasminom, saznali smo da je, naravno, presrećna što je rodila svoje anđelče, ali, da je isto tako uplašena za to što je čeka u našoj zemlji kroz 10, 15 godina.

- Ne brine me ništa što ima veze sa majčinstvom. Ona je moje sunce, za nju uvek mora biti. Brine me šta će se dešavati kroz 10, 15 godina sa svom našom decom... u kakvoj će državi odrastati, kakve će šanse imati...

Jasmina, držeći svoje zlato u rukama,  imala je najlepši osmeh, onakav kakav samo "taze" roditelji mogu da imaju.

Kada poraste, Teodora će živeti u Beogradu koji će, nadamo se, biti dovoljno pametan da sačuva svoje nove generacije i odneguje stare. Nadamo se da će uživati u svom gradu bezbrižna, vesela, uspešna, srećna i da će joj život podariti samo dobre stvari!

Najvažnije od svega, nadamo se da će neodoljiva Teodora izrasti u srećnu, pametnu i nasmejanu devojku!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sa svojih 18 godina, ona će možda otvoriti ovaj tekst i pročitati šta joj je mama poručila na dan kada su izlazili iz bolnice.

- Budi svaki dan srećna kao što je majka bila srećna na dan kad te je rodila!

Draga Teodora, novinari i urednici Telegrafa ti žele  prelepo i radosno detinjstvo, srećno odrastanje i život, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

NAPOMENA: Strogo je zabranjeno kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija. Roditelji su dali saglasnost da jedino portal Telegraf.rs ima pravo na objavljivanje njihovih fotografija i izjava!

(Emilija Cvijanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    5. maj 2015 | 13:42

    Jedva cekam svaki dan da vidim ove preslatke Bebe!!! Telegraf ovo ste super uradili, nista lepse vec nasa deca!!!!! <3

  • Suza

    5. maj 2015 | 13:59

    Malena tršavice, srećno detinjstvo i puno zdravlja želim ti od srca.

  • prstcu

    5. maj 2015 | 13:13

    Draga bebo Teodora da si ziva i zdrava da toja mama sacuva mleko da bi te odojila da rastes u srecnom detinjstvu i da tata i tvoja prelepa mama rode ti i bracu i sestre jos i jos da ste svi zivi i zdravi a mama jaka da vas odgaja u zdravoj okolini i sredini.ZIVELI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA