HIT PRIČA: Kako je Bus plus spasao brak jednoj Beograđanki!

Ljubavni problemi čest izgovor švercera u prevozu. Beograđani zovu i korisnički centar sa molbom da im daju listu linija na kojima su kucali kartu kao dokaz da - nisu bili kod ljubavnika

  • 15
Kontrolorka, kontrola karata, Legitimacija, GSP, BUS PLUS, kazna za prevoz, Beogradska komunalna policija Foto-Ilustracija: Milena Đorđević

Jedna gospođa tražila je spisak linija na kojima je tog dana očitavala personalizovanu karticu jer je svekrva optužila da je išla kod ljubavnika, navode u korisničkom servisu "Bus plusa".

- Tačno znamo kad je koje vozilo stiglo na stanicu, kada je vozač otvorio vrata, kada se čekirao kontrolor, kada putnici. Ali, te podatke čuvamo za sebe. Šta bi značio taj spisak svekrvi? - ističu u Bus plusu za "Blic".

Ali, pre dva meseca morali su da naprave izuzetak.

- Kontrolorka je otkucala kontrolorsku kartu u autobusu na liniji 48 i pregledala putnike, a potom ušla u tramvaj, gde se greškom nije dobro očitala. U tom tramvaju je putnici bez karte napisala kaznu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iz kontrolorkinog aparata je izašao zapisnik po kom žena nije imala karta u autobusu na liniji 48, a ne u tramvaju. Nesrećnoj putnici stigla je kazna na kuću, a  ona nam je poslala mejl da joj je sad brak u krizi jer mužu ne može da objasni kako n ije bila u autobusu 48 - kažu u "Bus plusu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorana

    7. maj 2015 | 08:47

    U beogradu je najvažnije imati kartu ako nemaš posao ništa hleba ništa pare ništa sve da se desi ništa policija nije nadležna ali ako nemaš kartu svi će biti angažovani sirotinja raja koja se vozi krsevima to smo i trazili

  • Goran

    7. maj 2015 | 09:46

    Tacno znate kada je gde neko bio, kada je usao u autobus, na kojoj stanici, kada je izasao!!! A sta ce vama ta vrsta podataka i po kom osnovu skupljate podatke o kratanju gradjana ove zemlje?

  • Vis

    7. maj 2015 | 09:24

    Razvedi se od svekrve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA