DRAMA U BEOGRADU: Mladiću se posle LUDE ŽURKE zaglavio POLNI ORGAN u pivskoj flaši, lekari morali da ga seku!

- Ovaj mladić je gurao svoj penis u plastičnu flašu od piva. Kada je dobio erekciju, ud se zaglavio u flaši, pa su ga dovezli u kliniku - prepričava najbizarniji događaj u karijeri urolog Aleksandar Spasić

  • 48

Bolna fraktura penisa muškarce u Srbiji pogađa sve češće. Samo u prošloj godini dogodilo se desetak slučajeva preloma koji se dešavaju prilikom nešto žustrijeg seksa, a kada se nesrećnom ljubavniku polni organ polomi tako što puknu mišići koji ga sačinjavaju. Ipak najbizarniji događaj ovog tipa je kada se lekarima za pomoć obratio mladić jer mu se polni organ zaglavio u plastičnoj flaši!

Srbi sve češće lome svoj "ponos" zbog žestokog seksa!

Urolog Aleksandar Spasić kaže za Informer da je najbizarniji slučaj koji je video u svojoj karijeri povreda polnog organa koji je doživeo jedan mladić u Beogradu, nakon proslave na kojoj je učestvovao, jer mu se penis zaglavio u plastičnoj flaši!

DRAMA U BEOGRADU: Tri geja se ZAGLAVILA u ŽESTOKOM SEKSU. Doktori ih injekcijama razdvajali!

- Ovaj mladić je gurao svoj penis u plastičnu flašu od piva. Kada je dobio erekciju, ud se zaglavio u flaši, pa su ga dovezli u kliniku. Morali smo da rešavamo problem u hiruškoj sali - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    8. maj 2015 | 10:19

    Vecu glupost odavno neprocitah.Cuj u pivsku flasu?Pored ovoliko zena,on u flasu.A izgleda da je neki crvuljak kad moze stati u flasu.

  • srki munze

    8. maj 2015 | 09:19

    Svaka cast ako moze da ga stavi u pivsku flašu! Mislim da je ta rupa baš mala!!

  • Brutalna

    8. maj 2015 | 09:36

    Kad je uspeo da ga stavi u pivsku flasu,onda i nije neka steta.:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA