VOZAČ GSP-a DIVLJAO NA VIDIKOVCU: Prešao preko pune linije i izazvao haos u saobraćaju! (FOTO)

Bahata vožnja može ugroziti sve ljude koji se u tom trenutku nalaze u saobraćaju. Vozač GSP-a danas je doveo veliki broj ljudi u opasnost svojom neodgovornom vožnjom

  • 32

Jedan čitalac Telegrafa javio se redakciji i požalio se na bahatu i neodgovornu vožnju jednog vozača autobusa GSP-a kog je uspeo da uslika dok je činio saobraćajni prekršaj.

Incident se dogodio u Beogradu na Vidikovcu oko 11.45 časova kada je vozač autobusa na liniji 37 presekao put njegovom vozilu, a zatim prešao preko pune linije.

- Da se samo zahvalim divnom vozaču na liniji 37 danas na Vidikovcu oko 11:45 koji je sa vozilom prvo išao preko pune linije, isekao me dok sam u vozilu bio sa dvoje maloletne dece od 7 i 1.5 godine. Sve pohvale i nadam se da ima neko normalan da ovako bahatim vozačima stane na put - naveo je naš čitalac.

Vozač je ovakvim ponašanjem doveo u opasnost vozača automobila i njegovu decu, putnike za koje je odgovoran kao vozač autobusa javnog gradskog prevza, ali i sve učesnike saobračaja koji su se u tom trenutku nalazili u blizini.

GSP 37 (4)

GSP 37 (2)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    9. maj 2015 | 20:51

    Ovde se bus prestraja levo za rakovicu,ne razumem koji prekrsaj?

  • Popac

    9. maj 2015 | 20:30

    A kad se iseče autobus pun putnika

  • Pa da

    9. maj 2015 | 22:05

    Ni ja ne razumem kako ga je mogao iseci? Idem ovde svaki dan par puta i sta je ovde cudno? Bus skrece levo malo ranije u traku za rakovicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA