UDOMITE PRESLATKU KUCU: Na Keju oslobođenja u Zemunu akcija usvajanja pasa "Najbolji prijatelj"!

Cilj akcije je usvajanje nevlasničkih pasa iz gradskih prihvatilišta za pse i edukacija građana u smislu podizanja svesti o odgovornom vlasništvu, koje se ogleda u nenapuštanju svojih kućnih ljubimaca

  • 0

Na Keju oslobođenja u Zemunu, na prostoru „Letnje pozornice” kod restorana „Venecija”, za vikend, 13. i 14. juna, od 11 do 13 časova održaće se akcija usvajanja pasa iz gradskih prihvatilišta.

Sekretarijat za privredu i Veterinarska ustanova „Veterina Beograd” na taj način nastavljaju akciju usvajanja pasa i odgovornog vlasništva „Najbolji prijatelj”, koja je u prethodnom periodu dala značajan doprinos humanom rešavanju problema sa nevlasničkim i napuštenim psima i smanjenju njihove populacije na javnim površinama grada Beograda.

Od samog začetka, cilj akcije je usvajanje nevlasničkih pasa iz gradskih prihvatilišta za pse, kao i edukacija građana u smislu podizanja svesti o odgovornom vlasništvu, koje se prevashodno ogleda u nenapuštanju svojih kućnih ljubimaca, kao i adekvatnom postupanju prilikom držanja i izvođenja kućnih ljubimaca na javne površine grada, u skladu sa Odlukom o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda.

Printskrin: rtl.hr Printskrin: rtl.hr

Sekretarijat za privredu i Veterinarska ustanova „Veterina Beograd” pozivaju sve zainteresovane sugrađane da usvajanjem pasa na najhumaniji način daju svoj doprinos u rešavanju navedenog problema, izražavajući time na pravi način odgovornost i ljubav prema životinjama.

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA