DONESI KUĆI ZLATO ŠTO SE ZLATI: Zakazan doček "Orlića" na balkonu Skupštine! (VIDEO)

- Taj veliki uspeh ste postigli sjajnom igrom, znanjem, srčanošću, borbenošću, odnosom prema reprezentaciji Srbije i grbu koji nosite - poručio je predsednik Skupštine grada Beograda mladim fudbalerima

  • 13

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je Omladinskoj reprezentaciji Srbije ostvaren plasman u finale prvenstva sveta za fudbalere do 20 godina.

- U ime Skupštine grada Beograda i u svoje lično ime čestitam vam istorijski uspeh i ostvareni rezultat - poručio je Nikodijević i dodao:

- Ma koliko zvučalo nestvarno, Srbija će igrati u finalu svetskog prvenstva u fudbalu protiv reprezentacije Brazila. Taj veliki uspeh ste postigli sjajnom igrom, znanjem, srčanošću, borbenošću, odnosom prema reprezentaciji Srbije i grbu koji nosite. Za nas ste vi već šampioni, a u Beogradu se zna da za šampione sledi i šampionska terasa. Čekamo vas kući. Srećno u finalu - poručio je predsednik Skupštine grada mladim reprezentativcima.

Srbija čeka da dođeš iz daleka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA